Hejsan! - Smirre här.

Fire Princess Dance!

<3 Some Beauty & Fun Sergals! <3

I går kväll så var Zebra och jag och handlade på Maxi till mor, samt jag köpte min Leverpastej för det glömde jag i måndags.

UFO!

Igår kväll klockan 21 såg jag ett väldigt intressant program som heter "Anicent Aliens" som handlar om att för över 12 000 år sedan till ca 3000 år sedan så levde och verkade Aliens på jorden, bl.a. så hänvisade man till Inkakulturen i Sydamerika, det antika Egypten och statyerna på Påskön. Dock att bara det som gjorts i sten finns kvar från denna tid och inget av högteknologin, det visade en forskare att det har med att de flesta material bryts ner snabbt av erosion och av naturen. Om vi som lever på Jorden idag skulle lämna Jorden så skulle inom 50 till 100 år de flesta byggnadsverk ha rasat. Stålet rostat och betongen vittrat sönder. Efter 500 år skulle knappast något synts av vår civilisation och efter 1000 år så skulle allt utom sten vara borta. Detta låter logiskt ja. Gamla legender från Kina berättar om att de första kejsarna kom till Kina för 14 000 år sedan med elddrakar från himmeln. I GT i Bibeln står om eldvagnar som flög, städer i skyn och änglar som omgavs av ljus och kom ner från skyn. Indianerna har gamla berättelser om Star Peoples som kom från stjärnorna och medlade och hjälpte Indianerna. Så ja, jag är iaf övertygad om att vi inte är ensamma i universum och att Aliens har besökt och interagerat med oss i många tusen år!

Jag är övertygad om att bara i vår egen galax Vintergatan finns miljontals civilisationer, det finns flera miljarder stjärnor. Jag är också övertygad om att det finns civilisationer av antropomorfa djur, alltså furries på riktigt på andra planeter. Även att väsen som vi på Jorden ser som mytologiska, exempelvis Sergaler, Drakar och andra väsen mycket väl kan finnas och ha byggt upp avancerade civilisationer på andra planeter. Det är mer sannolikt att det är så än att det inte vore sannolikt. Sen också att det finns varelser som vi inte har en aning om hur de ser ut.

Det stora felet vi gör när vi söker få kontakt är att vi utgår från att de använder radio. Är de några hundra år efter oss tekniskt så har de inte uppfunnit radio än och är de några hundra år före oss så använder de säkert någon helt annan teknik för kommunikation. Antagligen en teknik som går genom andra dimensioner och inte påverkas av de långa avstånden som gör att det tar långt tid med både radio och ljus. Till vår närmaste stjärna är det 4 ljusår.  Det betyder att det skulle ta 8 år att sända och få svar med en kraftig laser och med radio skulle det ta flera hundra år.

Idag har Fjällräv assisterat och Ronny tar natten.

Mor och jag har ätit upp det sista av tårtan och Fjällräv och jag har kollat på en Westernfilm i eftermiddag.

The Missing!


Maggie arbetar som läkekunnig och bor med sina barn och sin älskare. Hon hatar sin far, som övergav familjen för att leva bland indianerna när hon var 6 år, och avvisar honom när han plötsligt dyker upp och vill ge henne pengar. Men när hennes dotter Lilly blir bortrövad måste hon motvilligt be honom om hjälp att spåra Lilly. Lilly och några andra kvinnor/flickor har rövats bort av en grupp indianer och vita för att säljas i Mexiko.

Har uppdaterat lite på forumet också!

Dagbokstråden!

Filmtråden!

Mina YT-projekt från Furryboda!

*Kram!*