De har börjat gräva för fiber här på Finjabo nu!

Det är ju Hässleholmsfiber som står för att alla i Hässleholms kommun ska få fiber, dock vet jag inte vilka aktörer som finns i fibernätet med chattat med vänner om det som oroar mig med att min Teliaadress är kopplad till så mycket jag har på nätet. Hemsidor, denna bloggen, Steam, FurAffinity, Facebook, Second Life och mycket mer + en massa saker som jag prenumererar på kring Djurrättsaktivism, Vargprojekt, Flygvapnet och mycket mer.

På Steam har jag ju spel för 10 000-tals kronor och  har jag inte varit på Steam på ett tag så får jag en engångs verifieringskod till min Teliamejl.

ÅTGÄRD - enligt andra Furries är att jag skapar en G-mail på Google för Googlekonto har jag sedan 2007 då jag började plugga IT-linjen på Furuboda. Så ändrar jag adressen på mina olika sidor och saker jag har i cyberspace så att de går till min G-mail. Google är så stort så det kommer finnas för tid och evighet.

Tusen tack för tipset! <3

Fjällräv är rätt duktig på både mejl och FaceBook så han kan säkert hjälpa mig att skapa en G-mail och att det blir rätt så den fungerar.

Visst en hel del jobb att gå in och länka om på alla mina onlinesaker men värt jobbet för att det är viktigt för mig att mitt liv fungerar!

*Kram!*