Yipp! Smirre är online.

Idag är det en viktig dag! Det är EU-VAL!

Självklart tänker jag rösta på DJURENS PARTI! 

Jag ska rösta i Ballingslöv. Blåräv assisterar idag så jag får åka med honom dit.

Malmerfors är uppdaterat! - Polisen har kommit dit men upptäcker att farmaren är full och tror inte på hans historia om att talande rävar har befriat de andra rävarna. Jag är verkligen motståndare till pälsdjursfarmer och jag tycker inte det vore mer än rätt om rävarna tog hand om pälsfarmaren och torterade honom lite och sen flådde honom och använde hans hud som dörrmatta i sin lya - så att rävarna kan trampa på honom för alltid! FOX POWER! YEAH! =^.^=

FURAFFINITY!

Fler favoriter på min FA!

Rävvänner på FurAffinity!

Kiro!

SniperFox!

Gårdagen!

Igår så assisterade Siverräven. På förmiddan så var vi och hjälpte mor att få upp böcker i bokhyllan och sen var vi på eftermiddan på Förmedlingscentralen för Silverräven skulle kolla efter en ny terrassdörr. Men tyvärr hade de ingen som passade. Vi åt varsin glass i Tyringe och sen var vi ute på Möllerödsfältet och rastade hundarna.

På kvällen höll jag på att plocka i lägenheten min. Plockade upp en låda med diverse småsaker och sen satte jag upp mina Tv-spel.

Ta i trä att de funkar! Har bara testat Playstationet!

Silverräven lärde mig hur man kan göra en god macka!

Man tar en toastskiva och steker den i olja, men först ska man ta hål i mitten med ett glas. När den börjat få lite färg - så knäcker man ett ägg där i.

Låter ägget stekas men gulan ska vara lös.

Ett gott kvällsmål eller mellanmål, som är lätt och billigt att göra!

På kvällen kollade vi på en film som heter Django! Det handlar om en svart slav i Texas som blir en fri man och blir prisjägare!

Ska sova ett par timmar till!

*Kram!*