Yipp!

Det är skönt att ha semester, hade dock planer på att jag och Odd skulle åka till F-10 idag men det har varit extremt varmt idag så jag hade ont i huvet mitt på dan och kände att åka buss så långt hade bara blivigt för mycket i denna värme som är idag. Får flyga en annan gång då när det inte är så varmt. ^__^

Har legat på rummet med fläkten på, det är skönt och kollat på Animal Planet och jag och Odd kollade på filmen "Mary & Max" som jag fick av Olle i går. Den handlar om en flicka som blir mobbad och som blir bästa vän med en kille som har Aspergers Syndrom och allt vad detta för med sig. Egentligen är väl filmen rätt så tragikomisk men väldigt gripande ändå.

Jag och Odd har varit och handlat i eftermiddas, vi var på Lidl först och handlade sedan på Maxi och hade satt in varorna från Lidl i förvaringsskåpet men glömde dem så vi fick åka tillbaks till Maxi och hämta dem innan de blev förstörda.

Har i kväll varit i Luskwood på Second Life! =^.^=

Var en del nya furries i Luskwood, bl.a. en tiger med långt hår. Det var en Svensk skunk där också som kastade en muffins till mig, den var god! =^.~=

Clinton och Ardy var där också, men inte Tengu.

Var bra musik i luskwood så jag dansade, det är alltid kul att dansa i Luskwood! ^__^

Svalare nu i kväll så jag, mor och Odd satt ute i trädgården och åt kvällsmat.

Kram från Smirre