Yipp! Räven är online.

I morse vid 04:30-tiden så fick det ena av stona sitt föl, jag cyklade till gården idag och jobbade på förmiddan. Är ännu inte vid full kraft pga min långvariga magsjuka, men gjorde vad jag kunde. Lastade av veden från släpkäran och jag och Odd hjälptes åt att köra bort veden till boden med rullebören (skottkärran) och vi försökte få igång åkgräsklipparen, men det är något elfel på den verkar det som. Jonas ska se om han kan fixa det eller man får skicka in den på service. Tog den vanliga gräsklipparen och klippte trädgården bakom villan och klipte trekanten och längst stengärdet ner mot hundhuset. Det var typ miljoner maskrosor på gården men de flesta av dem är sönderklippta nu. Egentligen synd för jag tycker dom är fina och man kan ju göra vin på dem också! =^.^=

Han dock inte med någon hundrunda, men Nilla kommer alltid och möter mig när jag kommer till gården! ^__^  

Här är bilder på fölet då! =^___^=

Trode det var skräp på kameralinsen, men det är orber förklarade Odd och det betyder alltså att det är små bollar av positiv energi som allstras för att det finns ett nyfött föl i stallet. Häftigt att kameran kan fotografera sådant som inte ögonen ser. =^__^=

Når vi cyklat hem så åkte vi till Maxi och handlade, på Maxi så hade de ett reklamprojekt för klotgrillar och de bjöd på grillat kött och potatissallad. Trevligt och snällt av Maxi´s personal! =^.^=

Jag köpte bl.a. 4 stora glasfalskor med patentkorkar på, meningen är att vi ska göra syrensaft nu när syrenerna blommar.

Plockade 40 syrenblommor i en papperskasse som vi ska ha till att göra saft på.

DELTAFORCE! ^__^

Har annars vilat en del under eftermiddan för jag är väldigt trött och magen är bättre men inte riktigt ok. Har i kväll kollat runt på forumet och FA samt dess för innan spelat Delta Force och kom betydligt längre i uppdraget på oljekusten och jag och mitt team lyckades få tag i lastbilarna med kemiska vapen och ska överlämna dem till FN, men något gick snett och vår konvoj blev beskjuten i ett bakhåll av en T32. Nå väl jag får väl på det igen.

Det är väl därför det i min utrustning ingår en AT4 Bazooka som jagh annars inte har någon större användning för, men helt nöjd

 G36

med G36an och den kraftiga pistolen som jag har i min standardbeväpning.

Kram från Smirre