Yipp! Smirre - mjuk, fluffig, luden, hårig räv med två hål i nosen och ett hål i vardera örat är online!

Rävar från FaceBook! =^_^=

Dagens Drake!

Furries! =^_^=

Nya favoriter på min FA! - Bläddra framåt på FA för att se fler! =^_^=

LOW POLGON aRTWORKS!

Vem har gjort din fursuit? Min post i tråden! 

MoonDances post i tråden!   Drakonicknight på FA bygger Fursuits! 

Gigan har postat stor drake i Cosplay Tråden!

FuzzyMoths Rittråd!

Dagen!

Det har varit väldigt hett idag också, Blåräv har assisterat idag.

Det gick dock att öppna bagageluckan på bilen idag utan problem, men gasfjädrarna till den har lagt av, så vi var inne på Ivar Håkanssons bildelslager och beställde ett par nya. De kommer på fredag. De ska ringa när de kommer, men de får ringa till mor - för jag har inget telejack i miin lya och ingen telefon. Ville de skulle skriva mejl men de ville inte de. När jag jobbade på Röingegårdens bilverkstad 1991-1993 så körde jag ibland med flakmoppen och hämtade delar hos Ivar Håkanssons, för det ligger bara ett stenkast från Röingegården.

Under förmiddan så var vi ut till Norra Sandby och träffade en kille där som vi pratade med, han ska göra en energideklaration på vad huset kostar i drift. Han fick utskrifter från årsförbrukning av el från Vattenfall och nätavgift för E-on. (Skånska Kraftledningar.) Han tyckte det var väldigt positivt att vi använder oljefyllda el-element och jag visade honom vedkaminen som man kan elda i när det är riktigt kallt på vintern.

Jag var dock inne i huset mest, för det var så hett men mor var ute så hon såg dem!

Två stycken 39 Gripen flög rakt över! Yay! =^_^= Jag hörde dem iaf!

Såg en gammal svartvit film hos mor!
Vissa gamla svartvita filmer kan vara underhållande också! :)

Filmen heter: PENSIONAT PARADISET!

Varit på Second Life under seneftermiddan! Var på Sergal Nation och där var lite aktivitet! =^_^=

Satt och småpratade med en sergal!

Den gula sergalen var där också! ^__^

Alltid trevligt att umgås med sergaler! =^_^=

Träffade en svart raveräv som var där också!

Yay! Sergal Nation! Gillar att vara där! =^_^=

Tur att jag inte är kvar i det Abrahamitsiksa träsket utan funnit min väg! <3

Var en gång Pingstvän men har lämnat det bakom mig för länge sedan!

Muslimer i Mosul i Irak tvingar Kristna att konvertera till Islam eller så blir de dödade.

Tur att jag inte är kristen längre, utan jag är Shintoist och dyrkar rävguden Inari!

Främst så är jag furrie, rovdjursvärnare och datanörd! Iaf så bor jag i Finja och inte i Mousul och jag var i Japan där jag fann svar på min andliga strävan och vad som är min väg och vad som är viktigt och vad jag kan påverka!

VATTENTÄT SMARTPHONE!

VARGAR!

FEM MÄNNISKOR ÅTALAS FÖR MORD PÅ VARGAR!

Snart dags att knoppa.

*Kram!*