Varit riktigt en riktigt härlig dag idag och att sommaren kommer, det är säkert!

LÄNK TILL FA!

Rävar från FaceBook! =^.^=

DAGEN!

Igår så var jag och Silverräeven och fixade MDF-delar till min hangarhylla. Men den ska göras riktigt fin - slipas, spacklas och målas, ljusblå med små moln. Sen ska förhoppningsvis alla modellflygplanen kunna vara i den! + några till som jag bygger i framtiden. :)

Var en stund på Second Life i morse, var ut till Sergal Nation! :)

Alltid nice att vara med vackra och fina Sergaler!


Varit ut till lägenheten idag också och hållit på att packa upp en del saker, gjort rent min vänstra stereohögtalare - så nu är den riktigt fin och kört saker till mors lägenhet och hjälpt henne att flytta några möbler. Pratat med Silverräven i telefon om akvarieprojektet och han har fått tag på ett juste glasbord till mig! Tack för hjälpen! ^__^
Kollat FA, SvF och ST! :)
Lagt till lite favoriter på min FA!
Nika har ritat PhuzzyFox och lite andra furryart!

Rebellräven ritar lite nya teckningar!

Här är något som jag följer också! :)
En webcam i en rävlya som visar hur honan sköter om de små rävarna och man kan se hur de växer för varje dag!

SERIER!

TEMA ROVDJUR!

SURF TO JK

SURF TO SRF!

Nyheter!

Om hon burit pistol så hade det aldrig hänt!

Dags att knoppa nu snart!

*Kram!*