Hoppas alla ni andra pälsare och aktivister också haft en underbar påskafton!

Har hjälpt min mor en hel del med flytten till henens lägenhet de sista dagarna, samt mina Internetsaker kom idag. För 10 mb/s 4G Internet - så ska det tydligen bara vara en liten plastgrej jag stoppar i USB-porten som jag då ska sätta Sim-kortet i. Ta i trä att det fungerar! Silverräven får hjälpa mig med det så!

Ätit en härlig påskmåltid i mors lägenhet tillsammans med mor och Blåräv!

I kväll hållit på med FaceBook en del och min virtuella bondgård som jag har på FaceBook!

Sen varit på Second Lifes raveklubb och haft kul! ^__^

Hängde med några i baren!

Danade till rivig elektronisk musik!

En rävinna dansade med mig, hon hade fäst på tasslederna armband som det kom lysande rök och laser ur! Superhäftigt! Önskat att jag fått sätta in pengar på mitt SL-konto så att jag kunnat köpa så häftiga saker också! ^__^

RÄVAR! =^.^=

Svanskramning!

Furrie!

Med två hål i nosen! :-D 

Autombila Vulpinister!

Smirre´s Gatukök!

Det finns faktiskt men det är inte jag som äger det. Gatuköket serverar b.la. korv och det ligger i Jönköping vid torget och Pingstkyrkan där! Sveafurrisarna tycker tydligen det är kul och pushar varandra att gå dit och beställa korvar! Nå väl, korv är alltid gott och ett bra mellanmål om man är småhungrig!  ;-)

Relaterad tråd!

Apropå mat så är ju Påsken en matens högtid!

Man äter ju väldigt mycket ägg under påsken och ägget ska symbolisera liv och våren! Vad man inte tänker på är hur hönsen har det i äggfabrikerna!

Ingen människa skulle vilja ha en sådan här anställning!

Det vill inte hönsen heller!

Därför ska man kolla att de ägg man köper är från frigående höns utomhus, alltså höns som fått leva ett naturligt liv! De äggen är ofta märkta "Ekoägg!"

Under den heta sommaren så är svalkande vattenmelon alltid eftertraktat, i Japan så driver man upp 4kantiga vattenmeloner! Man låter de växa i genomskinliga lådor vad jag förstått.

lättare att hantera och transportera och de smakar lika saftigt och gott som runda vattenmeloner!

DJURRÄTT! 

A.L.F är en underground rörelse som jobbar för att rädda och skydda djur mot människornas ondska!

De befriar djur från de koncentrationsläger som pälsfarmerna är och de befriar även djur från försökslabboratorierna och de kartlägger djurplågare!

Blåräv och jag satt i mina utemöbler och diskuterade djurrätt b.la. och olika ställen jag jobbat på! Vi pratade b.la. om SIVO och hur de personerna beter sig mot katter och hundar i Hässleholm, vad de gjort mot djuren i Hässleholms hembygdspark och att kommunen tog beslut att avliva djuren. Vad de på SIVO har för syn på och åsikter om furries samt att de förföljer och hotar och trakasserar furries och djurvärnare etc.

Jag berättade saker för Blåräv som jag gärna inte vill prata om, saker som jag försöker förtränga till historiens avgrund - men saker som jag upplevt och som satt djupa sår i själen från både patienter och personal på SIVO p.g.a. att jag är furrie och rör mig i furryvärlden!

Blåräv förstod att det jag upplevde och såg 1997-1999 har skrämt och påverkat mig starkt, likaså det som hänt på olika sidor från 2005-2012 på Internet och att det är varför jag har ångest och vrede inom mig ibland och att jag är en så stark förespråkare av GunRights och Parkrangers och att jag tycker att furries och djurrättsaktivister skulle ha laglig rätt att bära och bruka vapen!

Blåräv förklarade också för mig att personer som inte känner mig väl har svårt att sätta sig in i hur viktigt och betydelsefullt detta med djurrätt och furry är för mig och för andra furries och djurvänner också, - att folk inte vet vad jag upplevt och sett eller vad SIVO är och står för - eftersom folk inte vet så blir de konfunderade och lite rädda när jag pratar om att gripa till vapen för att skydda djuren och skydda furries osv.

Diverse!

Farejobaldos projeket!

Den sjungande prästen!

Rävhonan och hennes ungar sover nu - och det är dags för mig att knoppa också!

  Godnatt och kram!