Yipp! Smirre här.

Rävar Från FaceBook! =^_^=


Försvarsmaktens Reklamfilm!


FURRIES! - Men killen ser helt förskräckt ut att vara mitt i ett gäng furriesar! Lol! :-P


MALMERFORS RÄVSERIER ÄR UPPDATERADE!

ÄLSKA VARGAR!

Hårdare krav för skyddsjakt på varg!

- Finns inget försvar för att mörda vargar, jag är för fridlysning av så väl vargar som rävar, lodjur och andra rovdjur och rovfåglar och införandet av en vältränad, högteknologisk militär parkrangerstyrka som skyddar rovdjuren mot människorna!

Samurajvarg!


Dagen!

Har varit hos ett par vänner till Silverräven, på deras konferansgård och det var riktigt fint, blev imponerad av deras kök. Hade tänkt bada bubbelpool där, men jag hittade tyvärr inte mina badbyxor. Men blir säkert tillfälle sen att få bada bubbelpool! =^_^=

De bjöd på god middag, stekt tupp med kantarellsås och potatismos! Nom,nom.

Varit på Second Life i kväll! =^_^=

Dansade med en varg!

Dansade med ett gäng Sergaler också! =^_^=

Alltid kul att vara på Second Life, bra musik och underbara furries!

Här är en video med en söt Sergaltjej som dansar på ett bord till låten stomp on the ground!

Är en bra film på TV 6 som heter FLYBOYS, men den håller på till över midnatt. Men se om jag kanske kan köpa den via Ginza istället. Är en film om Amerikanska flygare som flyger för Frankrikes flygvapen under första världskriget!


NYHETER!

Dumpade källingar fick ny mamma!

Storbritannien höjer terrorberedskapen!


Foxylvanska Militärmakten!

Under 2014 har Foxylvanska militären utvecklat några nya vapensystem! - Som ska användas av både rävar, vargar och sergaler!

G47 är en ny automatkarbin med rödpunktssikte, avståndsmätare och digital ammunitionsräknare. Det är ett höghastighetsvapen som även har en granatdel för laserstyrda granater med riktad sprängverkan. Vapnet har två sorters ammunition. överst pansarbrytande och under med små substridsdelar som ger grym effekt på mjuka mål.

Ett nytt pansarprickskytte-gevär som kan skjuta olika typer av projektiler är också framtaget för att användas av rävsoldater och även av andra djursoldater i kampen mot människorna!

Fang-Stormer-Missile är ett avancerat robotvapen som kan användas av enskild djursoldat. Missilen har olika stridsspetsar som är snabbt utbytbara. Roboten styrs antingen med laser eller GPS och har en räckvidd på 3,7 mil. Stridsspetsen kan vara antingen med trotyl eller med fosfor/napalm, eller med thermitplasma. Fler varianter utvecklas och b.la. med olika multipla substridsdelar och med bunkersprängarstidsdel.


Dags att knoppa nu.

*Kram!*