Yipp! Räven är online.

FIN MUSIKVIDEO MED FURRIES! =^.^=

Idag har Kenneth och jag varit ute och kört, vi var bl.a. och tittade runt i Gumlösa där jag är uppväxt. Vi handlade också och jag köpte den nya Hamilton 2, vi tittade på den här hemma och när jag såg den andra gången så tyckte jag den var bättre än när jag såg den på bio!


Jag gjorde också ett snyggt omslag till Act of Valors och gav den ett nytt namn, "Fox Power Rangers - Call of Duty!" Yay! =^.^=

Varit på Second Life en del i kväll!


Sen jag uppdaterade Second Life sist så hade min avatar både degriderade och plandigrerade ben - så det såg lite tokigt ut. Kunde inte ta bort de plandigrederade benen så jag tog bort de degriderade istället, så här ser min avatar ut nu. Helt ok också! ^__^


Var på den nya klubben och hade kul, fanns fler rävar där! ^__^Dansade och hade kul och var bra musik! ^__^

*Kram!* från Smirre