Yipp! Smirre är online.

EUROFURENCE 22 HAR PRECIS VARIT I TYSKLAND!

Det är Europas största FurryCon!

EUROFURENCE BILDER!

VIDEOS FRÅN EF22!SERIER!

Igår kände jag mig inte så bra, så jag var mest på rummet och kelade med mina gosedjursrävar, det är lugnande för mig att göra det.

Idag så har jag varit mer aktiv, hade besök från Tindra i förmiddags och pratade om lite olika saker och mina framtidsplaner. Har fått Ikea katalogen och är intresserad av att köpa ett fint vitrinskåp på Ikea. Men vet inte om jag har råd. Jag vill ju åka på NFC 2017 i Mars och jag vill köpa en stor och bra TV och TV bänk till den, att ha i vardagsrummet. En TV med bra kontrast och skärpa, då min syn inte är så bra längre så har jag svårt att se ansikten och läsa texten på den TV,n som jag har nu. Min moder säger att hon tycker att jag ska vänta till efter jul, då rear de ut TV apparater och annan elektronik för nytt ska in i butikerna.

Kört lite med Fighter Pilot idag också och varit ut till Klippbyn och hängde med Sergalerna där.

Var en väldigt färgglad Furrie där också!

Gått med Hårig Schäfer och sen har kört lite Fighter Pilot igen. Grävlings bror var där och han hade läst om EF22 i Tyskland, han undrade varför jag inte var där. Sa som det var, att jag har inte så stark ekonomi så jag kan åka på de stora FurryConen men hoppas att jag kan åka på NFC 2017 som ska vara riktigt fint och på Japan-tema.

Har i kväll hjälpt mor en del med hennes dator och vi satt ute en stund på terrassen och pratade. Tussi hade kliat av sitt halsband så Mor hittade det på terrassen och jag tog in det.

Varje sommar så sker en hel del mycket allvarliga händelser mot djur, ex Hästar som knivskärs och blir våldtagna. Detta är inte acceptabelt och det är inte acceptabelt att hänga ut mig eller hänga ut andra furrisar och falskt och sanningslöst skylla oss för dessa vidriga och sadistiska handlingar. Att vara Hubertusmotståndare betyder inte att man plågar/skadar hästar utan att man har empati för Rävar och andra Djur. det är inte Hästarnas fel med Hubertusjakterna, utan det är Människorna som för sitt perversa nöje jagar Rävar med Hästar och Hundar i England för det ses som en tradition hos adeln. Tony Blair satte ju officiellt stopp för Hubertusjakterna 2005 men det förekommer ändå på vissa håll i England illegalt. Att vara emot detta vidriga djurplågeri som Hubertusjakterna medför betyder inte heller att man skulle var högerextremist eller nazist! Finns ingen koppling mellan empati för Djur och att ha nazistiska åsikter!

En man blev påkommen när han förgrep sig sexuellt på en Häst!

Därför ska polisen ta knivdåd mot hästar på allvar!

Att djurplågare knappt får några straff för sina vidriga handlingar är en av orsakerna till att jag är för GunRight och tycker att Djurrättsaktivister och Furrisar skulle få äga, bära och bruka vapen för att skydda Djuren och sig själva!