Yipp! Smirre här.

Sovit några timmar nu, drömt mysiga drömmar om rävar och sergaler! =^__^=

Var hos doktorn i går, fick penicillin, hostmedicin och salva för ögat. Hoppas bli bättre snart. Var och handlade och handlade mycket inför julen! ^__^ Var dock massor av folk på Maxi, för de hade 10 % rabbat på alla varor mellan klockan 13 och 19. - Den stora Maxidagen!

RÄVAR & FLUFF! =^_^=

DJURRÄTT!

SHOPPA PÄLSFRITT!

Djur utnyttjas för att det fortfarande finns en efterfrågan på pälsprodukter. PETA:s nysläppta film Cruelty Assured visar tydligt hur pälsindustrin genom påkostad marknadsföring försöker att få konsumenter att känna att de kan köpa pälsplagg med gott samvete. När vi handlar kan vi dock påverka situationen. Djurens Rätts Pälsfria lista gör det enklare för konsumenter att välja bort pälsprodukter och uppmuntrar fler butiker att bli pälsfria.

Djurens Rätt är medlemmar i Fur Free Alliance, en internationell koalition av djurrätts- och djurskyddsorganisationer världen över. Fur Free Alliance arbetar för en pälsfri handel genom att öka medvetenheten hos allmänheten och modeföretag om de grymheter som pälsindustrin utsätter djur. Detta gör vi bland annat genom Fur Free Retailer Program, i Sverige kallad Pälsfria listan.

Redan idag finns Brothers, Cheap Monday, Gina Tricot, Esprit, Filippa K, H&M, Indiska, Lindex, GANT, Stadium, Åhléns med flera med på listan.

Här hittar du hela listan!

Som konsument kan du göra en viktig insats genom att fråga efter djurfria varor. Ju fler som får upp ögonen för pälsindustrins grymhet, desto större blir pressen på handeln att bli helt pälsfri. Våga ställa krav på företagen att de tar sitt etiska ansvar för djurens skull.

Under Pälsfria fredagen den 28 november kommer Djurens Rätt att lyfta fram butiker som tagit ställning mot päls. Tillsammans jobbar vi för en pälsfri handel!

Rävar, chinchillor, minkar, mårdhundar, kaniner och många andra djur är offer för den grymma pälsindustrin.
Gilla och dela denna bild och visa att du tar avstånd från päls!

Nyhet> Han är 2 år och dansar fantastiskt till Elvislåtar! 

*Kram!*