KUPIERBÄLTET!

På den lilla dvärgplaneten Ultima Thule i Kupierbältet har man funnit stora mängder av helium 3 i dess inre som nu flera Djurgrupper tillsammans hjälps åt att utvinna! Ultima Thules kärna består även av Thorium som man vill utvinna!

Utanför Kupierbältet i den interstellära rymden har skickliga Djuringengörer skapat en konstgjord stjärna som de bygger en värld runt!

Detta ska bli en framtida språngbräda mot yttre rymden och förenkla kontakten med andra Djurcivilisationer i framtiden för handel och utbyte av teknologi, kunskap och kultur!

I Kupierbältet har FurMil sörjt för att bygga om asteroider till försvarsplattformar mot mänskliga hot!

Innanför Kupierbältet mellan Pluto och Kupierbältet byggs rymdhotell och rymdstäder för Djuren att bo och verka i medans de utför olika uppdrag i Kupierbältet!

RYMDSKEPP!

Sergalerna har byggt 4 militära rymdskepp för att skydda Djurrikets intressen runt om i solsytsemet och närliggande Djuriska solsystems intressen!

Rävarna har också bidragit till den gemensamma Djuriska rymdflottan med två skepp!

Samt att Vargarna har bidragit med ett stealthskepp för att effektivt hålla mänsklig aktivitet borta från Kupierbältet och dess fyndigheter som är Djurrikets gemensamma egendom!