Yipp! Räven är online.

Nya favoriter på FA!
  Rosa räv1

  Rosa räv 2

  Leopard med pilbåge


Har spelat Sniper 2, tog mig upp för ett berg och där på andra sidan fanns en flygplats, en av våra soldater hade tagits som gisslan så jag som sniper skulle hjälpa honom från klippan. Sen kom fiendesoldaterna och jag och min rotle hamnade i korseld. Iaf kommit ytterligare en bit i spelet men får spela mer sen när jag är mer pigg.

Iaf varit på Second Life i kväll och haft kul! Träffade både rävar och andra djur, var bra musik. Bl.a. den här "samurajlåten" som jag tycker om och som de spelar ibland. Dansade och hade kul med de andra djuren! =^__^=


Bytte ett par ord med Pao på Skypen.

Ska få något i mig snart och sen är det 112 på TV i kväll.

Igår visade de bl.a. från Hässleholm, var fulla och bråkiga personer på stationen så polisen fick åka dit och i en annan stad så brann en bil så brandkåren fick åka ut och i ett öde hus hade det varit inbrott för flera dagar sen så spåren var igensnöade och personen som bode i huset var försviunnen. När polisen var där så kom en annan bil dit men det visade sig vara älgturrister från Tyskland som är ute mitt i natten för att spana på älgar. Ja Tyskarna tycker det är så fantastiskt att vi har älgar i Sverige.  :-P

Annars om jag är ute i naturen så är det ju dessa jag främst vill få syn på! =^__^=

Ska få något i mig nu.


Note 21:50

Kollat på 112 och det var bl.a. från Hässleholm där en man hade kastat sten på bilar från sin balkong så att polisen fick åka dit. Samt om en källarbrand i Stockholm och från sjukhuset där en rörmockare skadat armen efter att han skulle byta panna.

Har tagit hand om grödorna på Farmville och chattat med Alexis om vad en partial fursuit skulle kosta. ca 5000 kronor. En partiel fursuit är alltså huvudet, tassar och svans.

*Kram!* från Smirre