Yipp! Räven är online.

Hujedamig vad jag är trött så jag kommer sova gott i natt!

Iaf varit en stund i Luskwood på Second Life nu i kväll, fick dock uppdatera SL och det tog sin tid.

Träffade Tengu och hans kompis som var en ny hare på Luskwood! ^__^

En stund senare var vi rätt många lurvisar i Luskwood! ^__^

Träffade en bevingad varg och ett lejon också!

På tal om djur så har jag och Peter under dagen gått många hundpromenader för vi har många dagishundar inne nu på gården! Det kom ösregn så vi blev riktigt våta och jag hade ju glömt min jacka på verandan i går men tog hem den idag, den behöver tvättas för någon av katterna har tydligen kissat på den! >:c

I går så var jag och Camilla på gården och fixade och donade, Jonas hade huggit ner buskarna med smällebär så jag och Camilla körde iväg det med rullebören ut i skogen, Smällebärbuskarna växte vid Jalles hage och vi tror att Jalle har ätit av dem för han var lite konstig igår, hästar är rätt känsliga för växter med gift i men chefen gav honom någon medicin så han var mycket bättre idag! ^__^ Under gårdagen så gick vi en hel del hundrundor också.

På kvällen så var vi på den frigörande dansen i Hässleholm som nu börjat och det var superkul och sedan handlade vi och mor hade gjort pangkakor när vi kom hem, var längesedan jag åt sådna. Mums!

Mor tycker att tisdagarna ska vara en datorfri dag i veckan och att vi gör andra saker då efter dansen än att jag sitter vid datorn. Kanske en bra idé ja att inte vara så beroende av datorn. Vi kollade på ett fantsatiskt fint naturprogram som heter "Skogens magiska rike" där man får följa rävar, vildsvin, hjortar, storkar, myror med flera djur i deras liv och fick se när rävtiken fick valpar bl.a. och se hur blommor och kottar fungerar in i minsta detalj med pollinering och fröspridning och hjortarna som brölar och slåss om hindarna osv!

Naturprogrammet finns på SVT-PLAY om ni vill se det! =^.^= 

Men nu ska jag ta ett fotbad och sedan knoppa.

Kram från Smirre