Yipp! Räven är online.

Jag funderar mycket över djuren och deras situation och jag känner väldigt starkt och djupt för djur och i synnerhet för djur som rävar, katter, hundar, vargar, lodjur osv och jag tycker det är varje djurägares och furries ansvar att ha vapen för att skydda sina djur och sig själva. Det är en åsikt som jag har, men det betyder inte att jag tycker typ massakrer osv är ok. jag är ju också för parkrangers i skogarna som skyddar rovdjuren mot tjuvjägare och jag är medlem både i Rovdjursföreningen och WWF. Jag tycker att ett land som tillåter pälsdjursfarmer, som tillåter djurförsök, som tillåter jakt på rovdjur osv - ett sådant land är ett ruttet land och har en rutten regering som tillåter detta djurplågeri!

Kärlek till A.L.F!  

På gården där jag jobbar så har jag och Vixey gått med hundar under eftermiddan, samt diskat hundskålar och städat i hundhuset. Har också städat lite i häststallet, laggt på spån och putsat upp två sadlar med läderolja. På förmiddan gjorde vi ärenden i stan. I går var camilla med på gården och vi gick med hundarna och städade gången i hundhuset och städade ur toma boxar. Samt kollade över staketet så det är riktigt skrapat så ska vi fixa olja på staketet innan vi målar det och sätter "hattar" på stolparna.

I kväll har jag chattat med en drake ^__^ Min vän som jag brukar chatta med varje kväll är tydligen ute och reser igen.

Har varit på Second Life en stund i kväll också! =^__^= 

Var i Luskwood en stund och träffade Chado, Clinton och Tengu med flera! ^__^

Gjorde en huskie sällskap också, huskies är fina tycker jag! ^__^

Tittade runt lite inne i det stora trädet! ^__^

Ska snart knoppa.

Kram från Smirre