Varit lite ur gängorna sista tiden - men nu ska det blir bra!

Jag får aldrig ge upp det kall jag har - att värna djuren. Både de 4benta och furries. Ibland är livet väldigt hårt mot en men på något sätt så är det för att härda en till att bli bättre, effektivare och vassare - det kallas utveckling.

Sen måste man också inse att försöka lära troll djurrätt är dömt att misslyckas, det är ungefär som jag själv utryckte det- "Lära potatisar att flyga JAS-39 Gripen." Dvs att det går inte! Så det är bara slöseri med energi och tid. Att stånga huvet blodigt mot tangentbordet för man har det låtit gå prestige i att man bannemig ska lyckas med det dumdristiskt omöjliga är bara dumt så det står för sig själv. Det är bättre att vidga sina vyer och söka till nätverk och sidor för djurättsaktivism och interagera med andra som kämpar för samma sak. Ofta tänker jag att ensam är stark, men så är det inte alltid utan tillsammans kan man förändra saker.

The war begun!

Jag kommer aldrig någonsin att tollerera personer som plågar djur och jag med många kräver att djurförsöken och pälsfarmerna stängs!

Ett land som kallar sig demokrati och samtidigt tillåter mord på rävar, vargar, lodjur osv. Som sätter minkar och chinchillor i små burar för att göra kläder av deras päls och som gör saddistiska experiment på kaniner, katter och hundar. Det är inte demokrati - det är rent hyckleri att ett land som tillåter sådant barbari kallar sig demokrati.

Ett sådant land förtjänar bara en sak - KRIG!

Mvh: Smirre