Yipp! Räven är online.

Har varit i Luskwood nu på morgonen! =^.^=

Var en del rävar och andra furries där! ^__^

och på tal om rävar så har rävar mjuka tassar med små vassa klor och de gillar att rava i många timmar till tuff ravemusik i månskenet! Murr! =^.^=

Join FOXES OF THE RAVE!

Aleksei har ritat en tuff militärräv, japp detta är en äkta Fox Power Ranger, dvs en Foxylvansk marinkårssoldat. Alekseis FA och hans tråd på SvF. Är väl typ så jag ser på mig själv när jag spelar CoD och Delta Force. Murr! =^.^=

Grym varg! =^.^=

I går så var jag och Marrianne ute och gick på förmiddan i Magle våtmark. Det var blåsigt och soligt så nu börjar isen att försvinna mer och mer och det kändes riktigt som vår i luften.

På eftermiddan så åkte vi hem till Marrianne och jag kollade på alla hennes kossor som hon har hemma, hon samlar på kossor och gillar kossor väldigt starkt precis som jag gillar rävar och samlar på rävar! ^__^

Hon har en hund också och jag gick en lång runda med henens hund. Det är en liten och väldigt söt hund! =^.^=

Vi gick genom en park också som är anlaggd för över 100 år sedan.

Kram från Smirre