Yipp! Räven är online.

Var tidigt i morse på Second Life! =^.^=

Var en del furries i Luskwood så jag hängde med dem! ^__^

Var sedan en stund på The Ark också och satt och småpratade med DJ,sarna och en rävinna och en kanin och en coyote! ^__^

Har ritat lite idag också, har ritat SERGALER och jag tycker de är jäklit coola, man ser dem ibland på Second Life, de är typ pälsiga drakar. ^__^

FURRYART!

Seregal!

Seregal & Pichashu!

Min RITTRÅD på SvF! =^.^=   och ja, det där som jag som min mansona gör för rävar! XD

En annan Furryartist som jag börjat uppskatta via en furrie som jag även känner IRL är RGibson!

Internet har dock legat nere större delen av dagen och då har jag passat på att städa bland mina mejl, hade massor av ping-mejl som jag får när jag får svar på forumet så de som inte är aktuelle längre delitade jag och hade massor av mejl i spamfiltret, men av någon anledning så hamnar även F-10-mejlen, Green Peace, WWF,s Tigerraport, Djurensrätt, Defenders of Wildlife, Djurrättsalliansen och andra mejl som jag prenumererar på i spamfiltret, anatgligen för att datorn uppfattar de som spam när de går ut till många, så man får plocka ur dem och sedan tömma spamfilttret. :p Lite pillande och tar tid, men gör man det oftare så har man inte 487 mejl i spamfiltret. XD

Har annars rollspelat med mina modeller, spelat CoD MW1 och spelat Delta Force idag, under eftermiddan vilat och gosat med mina rävkramdjur.

I morgon kommer Olle och då ska vi åka till gården och jobba, sen åka till Huaröd och hämta en sak och sedan handla medmera.

Kram från Smirre =^.^=