Pip i nosen! Fälla hår! FJUN! Hej! Jag heter Smirre, jag hårig räv med två hål i nosen och ett hål i vardera örat! :-D Lol, jag är inte riktigt navlad.

Om jag inte haft min diagnos, så hade detta kanske varit mitt jobb på riktigt ja.Rävar & Furries! =^_^=

Nya FAVORITER PÅ MIN FA!  1   2  3  4  5  6  7

Tailwhitefur,s musikaliska projekt!  Bisarra leksaker! 

Svenska Tassar: Diskutioner om SPEL!  Ragnar som såldes på NFC!


Dagen!

Har hjälpt min mor att vika ihop lakan och andra saker som hon tvättat. Mor hade gjort en god purjulöksgratäng med Falukorv och bjöd på.

Varit ute och promenerat under eftermiddan samt lekte krig borta vid den gamla ödegården.

Blåräv och jag har kollat på en bra men gammal film, som är från 1980. Den heter

THE EXTERMINATOR!


Ikväll varit på Second Life! (Fast det laggade lite ja.)

En vän skickade en teleportering till ett ställe där de hade en minneslund för Estoniaofren!

Det var 1994, jag gick i gymnasiet då på Lantbruksgymnasiet i Önnestad. Estonia seglade mellan Estland och Sverige och hade gett sig ut i tuff sjögång, de höga vågorna slet loss bogvisiret och vattnet forsade in på bildäck och på några minuter så sjönk den stora båten och många dog. Det var stor sorg i både Sverige och Estland då.

Vi satt en stund där och mindes offren som omkom i Estoniakatastrofen.

Senare var jag till raveklubben, men var inte så pigg på att dansa. Men träffade en av Sergalerna och pratade lite med honom!

Hängde sen i baren med andra furries!


KnasRäven och chilifrukterna!


VARGUM!

Ställ krav på rennäringen att anpassa sig till samexistens med rovdjuren!


GUSTAV!

Denna söta kattunge får mig att tänka på när jag köpte Gustav 2008 genom Katt Kommando Syd!

Jag hämtade honom på en gård i Fjälkinge som ligger strax utanför Önnestad.

När jag kom till Furuboda nästa dag så sa jag när jag kom in på IT-linjen.

"Jag har varit i Önnestad och hämtat min katt, han är liten och gul också har han ett hårigt litet huvud!" :-D


Dagens Drake!


Sergaler vet hur man ska tukta en människa! =^_^=


Animal Fun! :-D


NYHETER!

LÅT LODJURSSTAMMEN VARA!

Han är katternas hjälte i krigets Syrien – de blev kvar när familjerna flydde!

Kattens hjälp till hunden visar precis hur omtänksamma och intelligenta våra vänner är!

Katten Elvis blev svårt plågad - fick avlivas! - Fy fan för djurplågare alltså, jag hade själv en katt som hette Elvis och han var borta väldigt länge, sen kom han hem på juldagen och var full med hagel och ville varken äta eller dricka. Han fick somna in hos Bumark som är veterinär i Hästveda. Som djurrättskämpe och furrie, så skulle jag vilja bilda ett stridande förband av djurrättsaktivister som med automatvapen, kulspruteförsedda jeepar, attackhelikoptrar sätter stop för djurplågeriet och med väpnad kamp försvarar djuren och angriper djurplågare och furryhaters! Men tyvärr så får man inte som privatperson bygga upp ett djurskyddande förband - även om det är vad som skulle behövas för att djurplågeriet är rätt omfattande.

SKOLAN!

Sjuåring hotade skolpersonal med kniv!

Barnen slår och sparkar lärarna!

- Man kan ju undra varför barnen reagerar så kraftfullt mot lärarna?, det är kanske hos lärarna felet ligger. Exempelvis om de förbjuder barnen att spela Pokémon eller förbjuder barnen att gå in på furrysidor och dylika psykiska övergrepp som inte är förenligt med FN,s barnkonvention där det står att barn ska ha rätt till fri lek! Detta är bara en tanke hos mig, artiklarna säger inget om vad som ligger bakom eller vilka barnen eller vilka lärarna är och vad som hänt innan.

Försvunnen 12 årig flicka återfunnen!

Kriget mot IS! - Idag är värsta dagen!


*Kram!*