Yipp! Smirre här.

Rävar från FaceBook! =^.^=

KITSUNE SPIRRIT FOX! ;-)


DJURRÄTT!

Pälsindustrin är verkligen ett vidrigt djurplågeri och måste stoppas och pälsfarmarna ställas till svars och straffas för sina onda och hemska handlingar!

Vidrigt kattmord! :oHATAR DJURPLÅGARE! :o

Att sådana här människor som ger sig på djur får gå lösa i samhället är ju ett tydligt bevis på att lagen bör ändras. Hårdare straff för djurplågeri och att djurvänner och furries ska få rätt att äga och bära vapen. Jag tycker man ska slopa licenserna och att det räcker med en 15 års gräns för att få inneha och bära skjutvapen för att skydda djuren mot djurplågare och att furries ska få äga och bära vapen för att skydda sig själv och sina vänner! Jag som djurvän, furrie och kattägare reagerar starkt och djupt mot sådant här och jag upplever att människor som inte förstår mitt starka agg till SIVO och mitt förespråkande av vapen, parkrangers och Amerikanska vapenlagar osv - då saknar känsla och respekt för djurs och furries rätt till liv och trygghet!


Flyttprojketet går vidare!

Japp, på tisdag får jag nyckeln till min helt egna lya! ^__^

Idag har jag nästan tömt hela bokhyllan och kastat de sista VHS-banden, hittade ett band som jag trode jag var av med. "Rome Tep" och den har jag spelat in på hårddisken i recordern. Ska bränna på skivor sen när jag fått upp TV-tornet i den nya lyan. Hittade ett Playstationspel i Tv-tornet också.

Från bokhyllan har jag slängt väldigt mycket tidningar och bara sparat speciella tidsskrifter som de 2-3 årens senaste ex av Våra Rovdjur och Djurensrätt, samt de Illustrerad Vetenskap som innehåller intressanta artiklar och utomjordingar, fantastiska byggnadsprojekt och fantastiska saker runt om i vår galax!

Har också packat ner en hel del av mina militärböcker och olika projekt från Furuboda!

Glasräven som jag fick av mina mostrar när jag tog examen på Norrängsskolan 1996 och fina dricksglas som är mina samt andra glasföremål har jag lindat in i bubbelplast och omsorgsfullt packat ner! Silverräven och jag var och köpte bubbelplsat och fler lådor på Biltema i Kristianstad i går!

Jag och Silverräven var på Tindramöte i Klippan och åt gott där, kycklingspett och massor av goda frukter som kinesiska krusbär, jordgubbar och ananas osv! ^__^

Kom dock i säng sent i går för jag hade mycket att berätta för Lexy på skypen, så jag la mig vid 01:25. Idag la jag mig att vila vid 16 tiden och somnade - vaknade kl 20:45.

Lexy är klart i rittagen och ritar fina, söta och roliga teckningar!

LEXYS RITTRÅD PÅ SVEAFUR! 1  2  3  4


Nyheter!

Mördade lejon väcker raseri på nätet!

Sluta skrämma barnen för vargen!

Radhusbrand! - Jag väcktes av en granne!

Pappa och son i fängelse för att ha plågat rävar, kycklingar och marsvin! - Jag och säkert andra djurvänner också tycker att de skulle ha elektriska stolen! :o

Usel Journalistik underblåser rovdjurshat!


GO BANANAS!

Hurra!! Allt fler butiker slutar sälja besprutade bananer och väljer istället enbart KRAV-märkta!
Häromdagen meddelade Pressbyrån och Seven Eleven att de enbart kommer att sälja KRAV- och Fairtrademärkta bananer i sina butiker! Suveränt! Det innebär att ännu fler kommer kunna äta bananer som odlats utan kemiska bekämpningsmedel och med hänsyn till djur, natur och människor!


Dags att knoppa nu!

*Kram!*