Skolorna startade idag i Hässleholm, jag vet vilka elaka, sadistiska och pennalistiska maktmissbrukande kräk lärare är och att gå i skolan är ett rent Helvete för dem elever som annorlunda är.

Jag tänker på hur rättvisa skulle skipas vid Finjasjöns ljusa strand, där lärare nakna är och står på sina knän, rädslan syns i deras ögon när de i gråt och förtvivlan för sina liv ber.

Rättvisa skipas när vredens Katonor avskiljer lärarnas huvuden från deras kroppar och att Finjasjöns ljusa strand och Finjasjöns vatten färgas rött av lärarblod, ungdomarna jublar och sparkar boll med lärarnas huvuden där på Finjasjöns blodröda strand och att sedan så spetsas Lärarnas huvuden upp på pålar där vid Finjasjöns blodröda strand. Lärarnas kroppar hackas i små bitar med Katanor och bitarna av dem slängs i Finjasjön, som mat åt Fiskarna, där vid Finjasjöns blodröda strand - där rättvisan skipas.

Skolbyggnaderna sätts i brand och flammorna färgar natthimmeln röd, revolutionens röda flammor inger hopp där förändringens vindar blåser i träden vid Hässleholm. En ny dag gryr med hopp om en ljusare framtid och en frihet för dem som annorlunda är, när brandröken skingrats och skolorna endast aska är.

<3 Furry 4ever!<3