Hej!

Chattat med en vän och den som byggt datorn, troligen är det strömagregatet som pajat, eftersom inte ens den blå lampan tänds och inte bilden "Republic of Gamers" kommer upp som ligger i Bios. Har också kontrollerat den vita sladden som går från strömbrytaren till moderkortet och sladdarna till hårddiskarna och de sitter där de ska.

Barondator i Kristianstad har öppet i morgon så Fjällräv och jag får köra in dit i morgon och se om de kan få igång min dator. Det finns en likvärdig gamingdator på Elgiganten som de rear nu men den kostar 15900 kronor och Mor har sagt blankt nej till att köpa den.

Peppar! Peppar! Ta i trä! Att det går att fixa den. Second Life finns hos Linden Labs och mina militärspel finns att hämta online på Steam och de gamla har jag på CD men det är alla foton, teckningar och mina projekt till resesidan och min furrysida osv som är oersättligt. Visst har jag back upp på en del men inte allt.

*Kram!* Från Smirre