Jag var ung, jag var rebellisk, jag var vegan och nyfurry! Jag hade mitt Fox Power, hade lämnat Pingstkyrkan och SIVO! Jag ville bekämpa förtryck och orättvisor! Jag ville strida för Djurs och Furrisars frihet!

Jag skulle varit med i kriget och gatans parlament - men fick inte för att andra ansåg att det var för farligt!


Sen också någon timme ta ledigt från det politiska slaget på gatorna och åka ut till Landvetter och titta på Air Force One - eftersom jag har ett stort intresse för flygplan. En del demonstrerade mot Georg W Bush, men jag ville demonstrera och slåss för frihet, ta strid för min rätt att vara furrie och ha furries som vänner och för de vilda Djuren i skogen! Kyrkor, synagogor och moskéer samt skolor och butiker som säljer smink och pälskappor - var mina främsta mål för jag ansåg då att dessa var furryfientliga och stödde djurförtryck! - Att det finns syntetpäls och icke djurtestat smink visste jag inte då!

*Notering!* - Fursuits som används av oss för att representera våra fursonas är självklart gjord av syntetisk material och foam för att skapa våra furrykaraktärer och vinsten från våra konvent går ofta till att hjälpa djurrättsorganisationer och organisationer för autistiska personers intressen och välfärd!

Har som sagt inget emot USA utan tvärt om så är USA och även länder som Japan och Australien den ultimata friheten! Det fanns nog lika många åsikter som det fanns demonstranter ärligt talat - men vi skulle inte slåss mot varandra utan för den frihet som vi alla har rätt att ha! <3

17 år senare... 2018 så är jag inte en så hetlevrad slagskämpe, jag vet vad jag står för, vad jag tror på och vad jag tycker. Att jag är en furry lifestyler, shintoist och rovdjursvärnare samt gamer och hårdrockare! Jag vet också att man inte talar med påkar, järnrör och gatstenar och inte heller hotar! - utan med ord och tangentbordet så argumenterar man sakligt och på ett bra sätt! Som sagt, jag har väl börjat bli vuxen. He he!

Och nej, jag klandrar inte poliserna. De gjorde sitt jobb att förhindra att någon blev allvarligt skadad eller tom dog. Det var som sagt jävligt farligt där!