Idag hölls andra demonstrationen mot minkfarmen i Kode och flera djurvänner slöt upp för att visa sitt motstånd mot djurplågeriet som pågår på farmen.

På farmen i Kode sitter tusentals minkar inspärrade i väntan på att dö. Djuren på en minkfarm behandlas som varor till för människor att utnyttja, som produkter som ska ge högsta möjliga ekonomiska vinst. Men djur är inga varor, djur är inte våra att utnyttja och döda. Minkarna inne på Tryggve Leanderssons farm är individer, individer som ska få finnas för sin egen skull och ingen annans.

Kanske hade det varit lättare att blunda för djurplågeriet och helt enkelt inte bry sig. Men om vi sett orättvisor och lidande och ändå väljer att inte göra något, vilka gör det oss till då? Vi ser det som en skyldighet att stå upp för det vi tror på, att ge en röst åt dem som annars inte hörs. För vi tror på ett samhälle fritt från förtryck, ett samhälle där alla individer respekteras oavsett art.

Vi kommer aldrig någonsin sluta bry oss och vi kommer att fortsätta kämpa tills dess att vi nått vårt mål. Tills dess att farmen i Kode är stängd!

GILLA "Stäng minkfarmen i Kode" på Facebook för att hålla dig uppdaterad på kampanjen:
https://www.facebook.com/stangminkfarmenikode