Yipp! Räven är online.

Har spelat Delta Force på min gamla dator och spelade då en gammal Delta Force, "dagger," där jag slog ut 2 luftvärnsramper och var nere i underjordiska tunlar och krigade. Spelade sedan BHD-Team Sabre där jag körde uppdraget "Djungleraid" där jag delf flög Black Hawk och slog ut en del saker på marken med minigunen och sedan oppererade på marken där jag slog ut ett flygplan som skulle starta och som var fullastat med cockain och fförstörde även lagerdepåerna med cockain och vapen som smugglarna hade, spelade sedan DF Extreeme och uppdragen "Bad Habitat" där jag slog ut fler cockainlager och sprängde lite allt möjligt och sedan "Flood" där jag förstörde båtar och 2 stycken transportplan medmera. Kombinerat med lite lek med modeller där mina FAF-modellplan bombade en del saker osv.

Efter stridandet så har jag varit på Second Life en stund! =^__^=

Var en stund i Luskwood! ^__^

Sen var jag på raveparty och ravade med andra lurvisar där! =^__^=

Kram från Smirre