Yipp! - Smirre hårig räv med två hål i nosen är online.

Har varit mycket idag, mycket har handlat om gamingdator och hur, när och vad den får kosta. Har mejlat Elgiganten och Dataporten och hört mig för. Hoppas de svarar under veckan.

LITE NYTT PÅ FORUMET!  1  2

FOXXYFLOOF! - Lite Rävar i kväll på FA favisar!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! - Verkar vara något skumt med den här Miss Brush Tail tävlingen och varför ska den hållas i en vulkan?

Ska också ta och skriva till Ace (Hyresvärden) och höra om jag får sätta upp en parabol, samt för femtielfte gången säga till om spisen och ytterlampan.

Har gjort krabbelurer hos mor. Här finns recept!

"Krabbelurer" är ju ett kul namn på ett rätt enkelt bakverk. Dock är det ju inte politiskt korrekt att säga "Negerboll" utan man ska säga "Chokladboll." N-ordet är ju väldigt laddat idag med tanke på rasism och våld mot mörkhyade. Dock finns det många äldre människor som vägrar ändra från N****boll till Chokladboll precis som vissa äldre släktingar fortfarande kallar mig "Rutger" fast jag bytte namn till Mikael år 2000 och har hetat Mikael i 16 år. Föredrar dock att kalla mig "Smirre" för det är det som de flesta känner mig som och det jag heter som furrie!

Är trött nu och i morgon kommer Ronny och hjälper mig, då ska vi b.la. handla.

*Kram!*