Yipp! Smirre här...

I morgon kväll så kommer min tekniker (Mårten) och ska se om han kan få liv i min dator, använder mors dator att skriva bloggen på och det är det enda JAG FÅR ANVÄNDA den till, känns lite trist att inte kunna skypa, chatta och använda second life, forumet eller surfa runt och kolla på saker. Pratade med en av mina vänner som ringde mig- har ju telefon till några vänner =^__~=

Datorn piper när man startar den och fläkten går igång men inte hårddisken och ingen signal till skärm, tangentbord eller mus. Enligt min vän så piper datorn på olika sätt beroende på vad som är fel. Iaf hoppas jag vid Gud att hårddsiken inte kraschat, men det tror jag ärligt talat inte för det är en Sata på en TB och Sata-diskar lär ju vara de bästa hårddiskar som finns - tålig som en A-10 Thunderbolt. :P

Utan det är antingen arbetsminnet eller processorn som pajat för att inget annat i datorn startar upp mer än fläkten. Jag har ju garanti på den så det ska inte kosta något om det inte går att laga utan delen måste bytas ut.

Jag och Camilla har varit och handlat på Maxi och jag hittade TinTin-filmer på DVD där, 2 stycken för 99 kr. Så jag köpte Den mystiska stjärnan och Faraos Cigarrer. Lol, av någon anlednig så tycker jag att utrycket "Faraos Cigarrer" låter extremt kul, men jag är knäpp, vet! XD

Ska lägga om tån i morgon på vårdcentralen och äter ännu pencilin för att hålla ner infektionen. 

Kram från Smirre