Yips! Smirre är online.

Torbjörn har varit här i eftermidda, det har blåst kallt och småregnat under eftermiddan så det blev inget av med att padda gången. Torbjörn hade sina hundar med sig och mor har varit hos sin syster (min moster) och sen har jag och Torbjörn handlat och fixat saker idag.

Chattat en stund i kväll. =^.^=


Militärt på nätet! 8-)

Min bas "BlackPaws" på WC i FB!

Torbjörn och jag har spelat War Comando i kväll på FB och tillsammans erövrat olja och metaller, så hållit på att uppgradera min bas och mina plutoner. Har nu både fler lätta flygplan och är nära att få helikoptrar också upplåsta. Thunderboltplanen är ännu inte upplåsta. Fått fler och tyngre försvarskanoner samt ett labratorium på basen. I mina plutoner har jag soldater med eldkastare också samt tyngre stridsvagnar, humweejeepar och små bilar med akan och raktbatterier på. är på nivå 15 och vid nivå 20 så får jag A-10 Thunderbolt-planen - kanske får dem tidigare om jag är framgångsrik som STIL-ledare. Vid nivå 30 kan jag skaffa kraftfulla laserkanoner som skyddar basen och även en divition F-22 Raptor! Murr! =^.^=

Har två kärnkraftverk för att driva basen, antingen får jag uppgradera dem eller bygga ett till för att hålla hög eldrift på allt som behövs.


Tänkvärt om FRA, PIPA, SOPA och de empatibefriade betonghjärnor till politiker som är emot fildelning, subkulturer, dataspel och djurrättsaktivism!

"Kan ju byta ut "anonymitet" mot "personlig integritet" istället och se hur långt det flyger. Vore det helt OK om ditt telefonbolag lyssnade av alla dina samtal och sms för att samla in data till sina annonsörer? Om all post du fick i brevlådan först scannades igenom efter lämpliga ord för att din reklam nästa vecka skall bli specialsydd just för dig? Det är en fantastisk framtid vi lever i!"


Kul bild! XD


*Kram!* från Smirrsan