Vapenrätt handlar ju dels om att försvara sig och de sina, i en värld med terrorhot och ökande kriminalitet och kriminella ligor som använder vapen för att röva och plundra från vanliga medborgare - så anser jag att vapenrätten för allmänheten är av godo för att skydda hem, familj och sina vänner!

Jag anser också att utsatta grupper som exempelvis vi Furries samt andra subkulturella grupper, HBTQ-personer osv. ska ha rätt att äga, bära och bruka vapen för att försvara oss och vårt sätt att leva!

Precis som jag är för att Djurrättsaktivister ska få bruka vapen och bilda militära grupper för att skydda djuren mot djurplågare och tjuvjägare osv. Som medlem i SRF och Jaktkritikerna och den bakgrund som jag har sedan Vingåkerstiden så tycker jag detta starkt!

Vapenrätten handlar just om det, att försvara rätten att vara annorlunda, att försvara de små och utsatta i samhället!

I diktaturer som Nordkorea där man spärrar Google och inte låter medborgarna få resa, så inskränkte man ju först vapenrätten så att bara polis och militär får ha vapen och dem som är trogna mot diktaturen! Samma sak i Stalins Sovjetunionen och Saddam Husseins Irak och i Hitlertyskland under 30 och 40 talen! Så den första åtgärd som de diktatoriska regimerna gjorde var att avväpna folket! Det diktatorer fruktar mest är vapen i händerna på dem de förtrycker och diktaturens strategi är att undergräva motståndsviljan hos folket genom avväpning och begränsningar i deras sätt att leva!

Därför är jag för GunRight och stödjer NRA!

Inte för att jag tycker det skulle vara ballt att skjuta någon eller planerar att hämnas på mobbare!  - Däremot skulle jag varit mindre rädd om jag bar vapen för då vet jag att jag kan försvara mig och försvara mina vänner eller försvara djur och barn i utsatt situation!

Att försvara djur och barn är en medborglig skyldighet anser jag! Minns med stor sorg den stackars tvååringen på bussen på väg till Malmö och vad en vuxen man pysslade med, - en vuxen man som är 30 + som är stenkåt och sitter och tafsar på och kysser en tvååring på ett sexuellt sätt, jag tycker att det var självklart att både jag och Lasse skulle gå till polisen och tala om vad vi sett men Lasse tyckte bestämt att det skulle vi inte göra för att jag förstår inte kärlek på grund av att jag är furry, lyssnar på hårdrock och spelar dataspel enligt Lasse - så tolkar jag allt till det värsta!

Dessutom var både jag och vänner till mig livrädda för Lasse, men tack och lov är han död sen 2013! Han var en mycket ond och farlig människa! Skönt att jag och andra Furries inte behöver vara rädda för honom längre!

*Kram!*