Yips! Smirre är online.


EN TECKNING OM DAGEN!

Levererat paket!

Öppnat paket!

Hjärnfisen!

Pajkastning!

Är något tekniskt fel med att starta Second Life, man måste starta om datorn för att kunna köra Second Life en gång men andra gången så funkar det inte utan att starta om datorn.

Datorn behöver en del uppdateringar också med grafiken medmera, så jag har gjort en lista till min tekniker vad som bör göras för att datorn ska fungera tillfredställande!


Iaf var jag på Second Life innan idag! =^.^=Var bl.a. i Luskwood! ^__^Och på The Ark där jag dansade och hade kul! ^__^Hittade en teleport som tog mig till något nytt ställe där det var en massa furries som dansade och hade kul och bra musik! ^__^Byggt på min stad på Facebook också!


Fixat polisstation bl.a. och kan hjälpa vänners städer med polisinsatser och tidigare så kunde jag hjälpa dem med brandkår.
Samt planterat mer och gjort området mer atraktivt och det ökade ytterligare populationen. Även om min population nu är på ca 2500 invånare, alltså över 1500 så kan jag ändå inte köpa mer mark. Verkar som jag måste ha diamanter eller något avtal elelr så för det. Torbjörn får hjälpa mig med det när han kommer.

Kram från Smirre