Fursuit Dance 2020 Christmas Special!


SilverFox Twitter!

Tuxton Wolf!

Would you let the friendly fox in?

Fursonas!

Midweat FurFest!

NFC Twitter!

SergoVulpia!

Nya Favoriter på Smirres FurAffinity!

Söndag kväll!

På kvällen var jag på Second Life rätt länge och umgicks med andra Furries!

Träffade en Varg som hade en tomteluva på sig! Ja, julen märks även på Second Life! =^__^=

Samt träffade en Sergal och några andra.

Hängde med en Katt ett tag och

med en till Sergal!

Var bra musik så vi var några som dansade, jag dansade med en blå Fågel.

Måndag!

Vixey assisterade, vi har varit och julhandlat lutfisk, skinka och inlagd sill, svagdricka, senapsfrön med mera. Dock var fläskfärsen slut i affären men det ska Zebra köpa med sig när han assisterar på julafton och några andra varor.

Fick fina julkort också!

Till kvällsmat blev det enkelt, fiskbullar med kokt potatis. Läste sen igenom Furrychatten och chattade med en av mina Furryvänner som jag fått julkort ifrån.

Var under eftermiddagen på Second Life och umgicks med andra Furies!

DJ Foxxy stod för musiken.

Träffade en annan blå Fågel som jag var med en stund.

Samt var med Y-Fox.

Träffade också Flushi.

Samt träffade en Sergal som jag blev tassad på av. Lol. <3

Senare på kvällen kollade Vixey och jag på Die Hard.


John McClane är polis i New York. När han under julhelgen reser till Los Angeles för att återförenas med sin fru Holly som flyttat dit för arbetets skull, besöker han hennes arbetsplats Nakatomi Corporation belägen i en skyskrapa. Byggnaden intas av den tyska terroristen Hans Gruber och hans tolv kamrater, bestående av bl.a. hans brutala bödel Karl. Det ingen vet är att terrorattacken egentligen är ett rån eftersom Gruber och hans män egentligen är ute efter de 640 miljoner dollar i värdepapper som förvaras i Nakatomis valv. Med sin fru som en av gisslan bestämmer sig McClane att försöka sätta stopp för det som händer.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Har mejlat till Zebra om önskat att köpa hem några saker för julafton samt chattat med andra Furries.

Vixey var också hos mig under eftermiddagen och vi har suttit och pratat om ditt och datt och haft trevligt med fika.

Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat och det blev några över som jag kan ha till lunch i en annan dag.

Bakat pepparkakor!

Hade köpt färdig deg och gjorde några Grisar och stjärnor. Dock problem med den gröna kristyren från förra julen då den hade separerat lite inne i tuben.

Chattat med andra Furries och sen spelat Delta Force.

Pantern assisterade sen på kvällen och under natten. Vi kollade på Die Hard 2!


På julaftonskvällen sitter polisen John McClane på en internationell flygplats och väntar på sin frus flygplan när plötsligt en grupp terrorister intar flygplatsen med tusentals turister som gisslan. Terroristerna är ett gäng avhoppade kommandosoldater som kommit för att rädda en knarkkung undan rättvisan. De har tänkt på allt, utom en sak: John McClane. Givetvis är John McClane redo att spela hjälte och att sätta käppar i hjulet för de elaka grabbarna.

Onsdag! – Lille julafton!

Blåräv assisterade på förmiddagen. Vilade en stund, dammsög upp mjölet som jag spillt på mattan när jag gjorde pepparkakorna, satt sen och läste lite och kollade igenom Furrychatten.

Moster Evy ringde så jag har pratat med henne.

Vixey och Pantern kom på eftermiddagen och vi fikade med kaffe och goda bullar som Vixey hade med sig.

Spelat mer Delta Force och Vixey försöker få ihop Vargpusslet med 1000 bitar.

Zebra kom med några varor som jag bett honom via mejl att köpa till mig, så betalar jag Zebra kontant. Köttfärs, Mjölk, Coca Cola, chips, ischoklad och mat till min gula och håriga pipkatt. Tyvärr fick inte Zebra tag i några lussebullar för de var slut, men såg att jag har en chokladboll kvar i kylen, så den får jag ha till fikat på julafton.

All köttfärs som jag hade gick åt till julköttbullarna men vill kunna göra vanlig köttfärssås med spagetti fram över.

Känns bra att veta att allt finns hemma nu så man kan infinna sig i min första jul utan Mor, blir annorlunda men man får göra det bästa av det.

Zebra assisterar på Julafton, se om vi tillsammans kan få till det med skinka och lutfisk med mera.

Skulle spela Sniper Ghost Warrior 1 men spelet hängde upp sig så jag fick starta om datorn.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat.

Såg ett mycket intressant program på UR om kattkulturen i Japan, katter står för lycka och katter är involverade i många olika saker i Japan!

Japan - katternas rike!

En resa in i den unika japanska kattkulturen. I Japan är katten symbol för lycka och framgång. Men i många lägenheter är det förbud mot husdjur. I stället får man träffa katter på andra ställen. YouTube-personligheten Chris Broad låter oss ta del av många ovanliga kattcentrerade aktiviteter så som katternas kaféer, barer med katter, tempel, ja till och med hela öar med katter. Det finns tåg dekorerade med katter och i vartenda skyltfönster ser man den vinkande prydnadskatten Maneki Neko.

Pantern assisterade på kvällen och natten. Vi kollade på Die Hard 3!


Polisen John McClane vaknar på morgonen med en hemsk baksmälla. Dagen blir inte bättre av att han snart dras in i en dödlig lek med tidsinställda bomber. En för McClane okänd röst talar om vad han måste göra och om han inte gör det tillräckligt fort sprängs bomberna. McClane får dock oväntad hjälp av en butiksägare, Zeus Carver. Tillsammans försöker de förhindra katastrofen.

Torsdag! – Julafton!

Zebra assisterade.

Roligt blogginlägg! :-D

Jag har malt senap med kanonkulan i röda skålen, gjorde den riktigt stark och den ska vara till lutfisken. Zebra hjälpte mig att göra vitsåsen.

Gjort bokföring kring julköp med mera och betalt Zebra kontant för varorna han hade med sig innan.

Gjorde lutfisken som Zebra och jag åt till lunch! Lutfisk är riktigt gott och med den hemmamalda senapen till!

Sen fick jag öppna mina julklappar, fick en huvtröja med Tindras logga på, kalsonger, en riktigt bra verktygslåda och en ask med chokladpraliner med körsbär i varje pralin.

Mycket TV under eftermiddagen!

Sen kollade vi på Astrid Lindgrens julsaga om Räven och tomten!


Animerad film baserad på Astrid Lindgrens julsaga. Natten är stjärnklar och Mickel räv smyger fram till gården där människorna bor. Inte märker de att han kommer tassande - men det gör gårdstomten. Och hönorna - nu får de se upp! Men tomten blidkar den hungriga räven och delar med sig av gröten som barnen satt ut. Dramatik och magisk julstämning för alla åldrar.

Sen kollade vi på klassiska Disneyfilmerna som sänds ett antal i kortversioner varje julafton, med Robin Hood och andra klassiska Disneykaraktärer.

Sen två extra filmer i slutet varav den ena var om en mörk man med glasögon som hade en katt som skulle hjälpa honom med håret, vilket misslyckades och resulterade i ett akut besök hos frisören. Den andra var om en snögubbe från filmen Frost.

Zebra hade lyckats fixa lussebullar så vi fikade med varsin sådan.

Chattat med andra Furries och sen börjat förbereda julkvällsmaten tillsammans med Zebra.

Kollat på Norge från Luften medans julskinkan var i ugnen.

En hisnande och storslagen tur med bilder från Norges mångskiftande landskap och naturtyper - sett från luften. I detta avsnitt: Hardangerjøkulen i Hordaland, Nysettjørnan i Buskerud, Selje i Sogn og Fjordane mm.

SVT-PLAY!

Har varit till graven och tänt ett ljus för Mor!

Spelat Delta Force. Både Extreme 1 och 2 med de olika vinteruppdragen i mörker.

Kollade sen på Die Hard 4,0!


John McClane är en missförstådd polis, vars familj har övergett honom. Hans dotter har tagit moderns efternamn. Hon vill inte prata med honom och han bråkar med hennes pojkvän. Samtidigt slår terroristen Thomas Gabriel ut USA:s hela datanätverk och alla elkraftverk med hjälp av några hackers och några franska legosoldater. Deras mål är att de skall föra över alla pengar från banker, statliga myndigheter och företag till sig själva. Nu är det upp till John McClane att tillsammans med hackern Matthew Farrell stoppa skurkarna och förhindra att hela USA blir bankrutt.

Sen efter filmen så åt Zebra och jag julmiddag.

Macka med skinka och senap, rökt korv och Breivikost. Ägg med kaviar, prinskorv, köttbullar, inlaggd sill, revben och rökt sidfläsk, sylta, Janssons frestelse och kokt  potatis. Till det Cassilero de Diablo och kaffe med mjölk.

Kollade sen FurAffinity och favoriserade fina artworks!

Fredag! – Juldagen!

Lodjuret assisterade. Har handlat lite och Lodjuret hade med några fiskegrejer till Zebra. Vilat en del under dagen då jag haft ont och känt mig trött. Känt mig piggare på eftermiddagen och kvällen. Läst Furrychatten och kollat lite Furrygrejer online.

Spelat Delta Force igen och skrivit på min Krigsbok 4.

Favoriserat på FurAffinity och hittadade en del fina juliga Furryarts! =^.^=

Stekte på några julköttbullar, mikrade Jansson och en tomat till så man får något växtbaserat också. Svagdricka och kaffe till.


Kollade på Die Hard 5 sen på kvällen!Även den här gången hamnar den hårdnackade New York-polisen John McClane på fel plats vid fel tillfälle, efter att ha rest till Moskva för att hjälpa sin son Jack. Med Moskvas undre värld efter sig måste de försöka stoppa ett krigsutbrott.

Lördag! – Annandag Jul!

Blåräv assisterade. Känt mig trött och frusen så jag bäddade ner mig och sov en del under dagen.

Kollat lite om stridsflygplan med mera. Favoriserat på FurAffinity och Chattat. På kvällen kom Vixey,  Suttit och pratat och fikat och Vixey tog nattpasset.

Kollat FaceBook med mera.

På kvällen kollade Vixey och jag på två filmer på TV6!

Jason Bourne!


Jason Bourne har fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna.

Battle: Los Angeles!


När folk över hela jorden ser världens stora städer falla, blir Los Angeles mänsklighetens sista utpost att stå fast mot det anfall som ingen förväntade sig. Det blir upp till marinofficeren och hans nya pluton att dra enlinje i sanden när de tar sig an en fiende olik allt de någonsin stött på tidigare.

Söndag!

Zebra assisterade. Vilade på förmiddagen. På eftermiddagen gick vi en kort promenad för det var väldigt kallt i vinden. Zebra hjälpte mig att klippa klorna på baktassarna så att jag kan använda skor nu på vintern utan att få ont.

Under seneftermiddagen och kvällen så kollade jag på alla 6 avsnitten av The Head via Cromkasten.


När vintersäsongen drar igång och solen inte syns på några månader bestämmer ett team med biologen Arthur Wilde i spetsen sig för att stanna på forskningsstationen för att undersöka klimatförändringarna. 

När sommaren återvänder, finner biologens avlösare Johan Berg forskningsstationen tom och teamet som varit kvar under vintern är antingen döda, eller försvunna. Johan befinner sig plötsligt mitt i jakten på en mördare, och hans fru Annika är dessutom en av de saknade. För att ta reda på vad som hänt behöver Johan förlita sig på Maggie, en ung doktor som är den enda i teamet som överlevt. Eller är hon verkligen det?

Gjorde potatismos med riktig potatis och smält smör samt kokt Örkelljungakorv till.