Yips! Smirre är online.

Alfonso och jag gick en lång runda i skogen, gick ut till Rävningevägen och tillbaks.

Jobbade hårt i går tillsammans med Alfonso och vi kom en riktigt bra bit på väg med gången. Jag svettades som ett jävla svin dock. Usch! - känns riktigt äckligt att svettas så mycket.

Vi justerade sidstockarna i rätt höjd också för den väsntra stocken låg lägre än den högra samt satte nya stockar på den biten vi grävde upp, nästan ända fram till boden. Skönt att vi ändå kommit en så bra bit på väg.


Pillade med min SimCity-stad sen på kvällen, kommit över 5000 invånare så jag fick min Alienstaty och placerade den samt satte ett appelsinträd vid sidan om, det höjde populationen.

Sovit bra under natten och hade sovmorgon, det var skönt för jag var rejält trött i går. Måste lägga mig i tid i kväll för det är skola i morgon.


Pillade lite emd staden igen på förmiddan och fått ihop tillräkligt med både landmark och pengar för att köpa mark och bygga det nya kvarteret och det blev riktigt bra! ^__^Varit en stund på Second Life också!

Var i Luskwood där jag träffade en trevlig katt. =^.^=Var vid Shintotemplet också, var ett tag sedan jag var där. Donerade 10 Linden. Kändes bra! ^__^

Mat nu.

*kram!* från Smirre