Hej! Smirre här.

Varit en aktiv måndag, Zebra och jag har fixat släpkärra och kört till gården utanför Farstorp och hämtat vitrinen. Det har regnat hela dagen. Varit och lämnat släpet igen vid Blingkyrkan och sedan handlat på Maxi och City Gross. Hade 511 kronor på kortet men hade ändå inte råd till allt jag skulle, snusstocken var rätt dyr och hoppas att jag och Blåräv kan handla mjölk, köttfärs, smör och jouice i morgon så. Vitrinen står i matrummet men är ännu inte ihopsatt. Köpmansdisken ska ut i hallen och bonaden med Räven och Tjädern höjas så att den sitter ovanför vitrinen. Samt hyllan med mina Gran Canaria pinnjekottar tagas ner, hyllhållarna är väldigt fula. Så har en ide sen med att sätta min platta ljusramp i taket och ha pinjekottarna hängande i trådar runt om, det kommer bli mycket snyggare. Sen ska det ju fixas belysning till vitrinen också, men det är en senare fråga.

Varit igång större delen av eftermiddan. Kom hem från City Gross kl 18 ca och genomblöt och trött, bäddade ner mig med mina gosedjur och sovit en stund.

Håller nu på ett ladda ner den nya Ghost Recon Wildlands som jag får ladda ner Betaversionen av gratis då jag är en trogen gamer, fick mejl om det så. Kommer ta 4 timmar och 18 minuter, så blir inte så mycket Internetande i kväll, utan datorn får stå och i lugn och ro ladda ner uppgraderingen till mitt krigande. 

*Kram!*