Yipp! Smirre här.

Min tekniker har varit här och under kvällen hållit på att installera om mina spel och BF3 kräver et bättre minne så det skulle min tekniker ordna tills på onsdag.

CoDMW3 och Frontlines Fuel of War ska funka, men för trött för att spela nu.

På gården i går så gick jag och Olle med hundar och det var strålande väder och solen gnistrade på snön. Sen handlade vi på kvällen och sen var jag väldigt trött och hade ont i kroppen så jag åkte inte på dansen.

Marrianne skulle kommit idag och förhoppningsvis haft det nya örondiademet med sig, men hon har åkt på influensan så Otto har varit assistent istället och han och jag har varit på gården och gått med hundar, städat och fixat i hundhuset samt get hästarna vatten. Det år så kallt så om man häller upp i hästarnas dricksbaljor så fryser det, så vi har fått tappa upp i en spann och gå med den till hästarna så de fått dricka direkt ur spannen.

I går när jag och Olle handlade så köpte jag 3 filmer för 19:90 styck, 2 Beckfilmer och en film som heter The Horseman, men den handlar inte om hästar och ridning, utan om hämnd. En pappa vars dotter blivit våldtagen och utnyttjad i en porrfilm och dottern dog, så tar pappan en gruvlig och våldsam hämnd på dem som gjorde detta mot hans dotter. Mycket bra och rörande film. Jag tycker man har all rätt i världen att som djurvän behandla personer som plågar djur på samma sätt som The Horseman gör mot pervorna som gjort detta mot hans dotter. Horseman är en klart sevärd film som visar hur man skipar rättvisa genom hämnd.

Jag är väldigt trött och sliten efter 2 dagars hårt arbete och har ont i ben, rygg och fötter. Så spela och second life etc får bli till helgen. Varm kram till alla vänner! =^.^=

Ska knoppa nu.

Kram från Smirre