God morgon! Smirre här.

Haft en skön lugn morgon!

Rävar från FaceBook! =^.^=

RÄVNOS SEDD UNDERIFRÅN och ja... Räven har TVÅ HÅL I NOSEN!  :-D


Mer Vulpint! =^.^=

Malmerfors RÄVSERIER! - Hoppas de kan rädda rävarna från det hemska dödslägret!

Eftertraktad Turtlestidning från 1994!

Sköldpaddorna, Ninjara och Splinter besöks av en räv som de tror är en inkräktare men visar sig vara Ninjaras bror Naga som förklarar att Ninjaras gammelmor tagits till fånga av en jägare. Raphael undrar hur Naga kunde hitta sköldpaddornas hem och Naga förklarar att Ninjara sa det, innan diskussion utbryter syns April i TV och talar om en stor fyrarmad varelse som anfaller staden. Sköldpaddorna ger sig upp för att undersöka, medan Raphael följer med Ninjara till Japan. De gömmer sig i ett flygplan och väl framme i Japan åker de båt med utombordsmotor till den ö där Ninjara och Naga, som tillhör det urgamla rävfolket, bor.

Barnen välkomnar Ninjara hem, men en äldre person är arg över att Ninjara lämnade sitt folk och förklarar att de "äldres råd" beslutat att ingen hjälp kommer att ges till Ninjaras gammelmor. Kenji, Ninjaras tidigare pojkvän, förklarar att rådet beslutat att inte försöka rädda henne.

Nästa morgon ger sig Raphael, Ninjara och Naga ut för att rädda rävens gammelmor. Ute i skogen fångas Ninjara och Raphael i ett nätet, och då Ninjara ber Raphael att skära ner dem vägrar Naga och säger att han avtalat med jägaren om att offra Raphael i utbyte mot gammelmodern. Jägaren anländer och tar Raphael och Ninjara till fånga. Naga försöker diskutera men blir slagen i huvudet med geväret av jägaren, som sedan bedövar Raphael.

Raphael vaknar sedan i en bur hos jägaren. Naga och gammelmodern är där också, men inte inlåsta. De lyckas sticka iväg och befinner sig snart stående vid en hög klippa. Gammelmodern förklarar att de måste sticka via gula källorna (Yomi i japansk mytologi) eftersom jägaren skjuter. De går genom en Torri då gammelmodern öppnar porten till dödsriket. De hoppar igenom den med jägaren hack i häl.

Nere i gula källorna stöter de på en demon som säger att de kan sticka därifrån via den Torri de anlände genom. Jägaren försöker gå igenom porten, man kastas tillbaka. Demonen säger att det bara funkar för "rena hjärtan". Däremot funkar det för gammelmodern, Naga, Ninjara och Raphael som återvänder genom samma torri till Ninjaras hemö.

Källa!


Rapport!

Igår så körde jag och Silverräven in till Kristianstad och hjälpte mor när hon skulle till doktorn. Handlade lite på vägen hem och lagade mat tillsammans i går.

Såg ett intressant program om hur man fiskade taggmakrill till havs på National Geograpic och Illustrerad Vetenskap kom igår, inte hunnit läsa den än - men den ska innehålla ett intressant reportage om liv på andra planeter!

Video via furrygruppen på FB!

Sly Cooper från TV spelet ni vet, ska bli film 2016!

Var en del på Second Life i gårkväll! Dansade och hade kul med andra furries!Nyheter!

Lexbase stängs ner helt och hållet! - Vilket ska bero på att hackers kommit över kontokortsinformation från Lexbases användare. En del tycker att det är fel att man kan kolla upp om folk begått brott - men man får tänka lite längre. Ska inte föräldrar kunna kolla upp om de nya dagbarnvårdarna kanske är dömda för pedofili? Ska inte bonden kunna kolla upp om dem han anställer på sin gård är dömda för djurplågeri? Ska inte assistansbolagen kunna kolla upp att dem som de anställer till funktionshindrade inte är dömda för misshandel, stöld eller dylikt?

Grova jaktbrott på väg att lösas!

För att påverka naturen krävs minst 4000 vargar!

Missbildningar ökar hos vargstammen!

Svårt att se skillnad på hund och varg!

Lodjursjakten hotas!


Roliga bilder!  :-D


*Kram!*