Yipp! Smirre här.

En ny och lite annorlunda version av NyanCat! XD

 Tiger med dataspel!

Idag har jag och Olle gått Vargstigen på ca 4 km och jag har fixat med att dammtorka och göra fint inne på mitt sovrum. Torkat av alla hyllor och med pensel dammat av mina prydnadsrävar från pollen och torkat steroen, CD-skivor, min nya platt-Tv och bänken runt den.

Olle och jag har kollat på Schindlers List också idag, en stark och rätt otäck men samtidigt gripande film som berör en djupt och berör ett ämne som aldrig får glömmas - förintelsen.

I går så var jag och Torbjörn och fixade lite saker i Vinslöv, samt vi spacklade runt ett fönster i mors sovrum så ska vi tapetsera där och sätta fönsterram runt det. Vi fiixade nya lysrör till köket också samt lagade en strömbrytare till min läslampa vid sängen. Torbjörn hade sina 3 hundar med sig också. ^__^

Det var den frigöraande dansen för sista gången denna terminen och vi hade kul, det var bra musik och vi tränade även med bollarna och schalarna. 

Jag och Torbjörn gjorde middan i går också, vi gjorde fårkött med Gorgonzolaost och vitlök, samt potatisgrattäng till det. Det blev mycket gott.

Gorgonzolaost är också gott på Mariekex.

Kram från Smirre