Yipp! Räven är online.

Igår så började min dator uppföra sig väldigt konstigt och den hade fått virus från någon websida.

Körde igenom Panda och den hittade och neutraliserade virusen. Dock har en massa andra saker på datorn också neutraliserats eller stängts av. Efter mycket om och men så hittade jag Internet Explorer men alla favoritsidor är borta men jag vet vad sidorna heter så jag hittar dem med Google.

Det värsta är dock attt hela mappen Mina Dokument är borta eller ligger någon annan stans så jag inte hittar den, dock fanns en säkerhetskopia på den från november 2011 på en backuppdisk men att köra in den där det ska vara går inte och därför körde jag in den på slavdisken.

Måste få tag på Mårten idag så han kan hjälpa mig, tror det är föräldralåset som spökat till det vid virusrensningen.

Call Of Duty hittar jag inte heller. :(

Men tur är att Second Life iaf fungerar. =^.^=

Var på Second Life nu en stund på morgonen och träffade en trevlig och stilig räv och vi dansade och hade kul! Murr! =^.^=

Notering kl 10:41! YAY! =^.^=

Lyckades nu hitta en funktion för återställning av mappar och dokument men de är genomskinliga men funkar iaf. Förhoppningsvis blir det normalt vid nästa omstart av datorn.

Mm, då behöver jag inte besvära Mårten med detta på en helg! =^.~=

Här är bilder från Luskwood i går då innan datorhaveriet!

Var en del furries i Luskwood.

Det är verkligen vår i Luskwood nu. Aah! ^__^

Inariräven är snurrad ett kvarts varv för att få plats med en

mysig hammock!

Kram från Smirre