Yipp! Räven är online.

 

=^.^= GRATTIS DEMORE PÅ 17 ÅRS DAGEN! =^.^=

Har vilat en del idag och det var skönt, kollat lite mer på Discovery och det har typ hela dagen handlat om Amerikanska handeldvapen och det var intresant. Bl.a. hur företaget "GunsSmoke" byggde en Colt åt en präst som var speciell, samt byggde en knogjärnsrevolver för 22-salongsskott och de graverade och provsköt med en Barrett M82!

Det är ett grymt bra snipergevär och jag har själv använt det i diverse spel! =^.^=

Annars nu på eftermiddan så har jag hjälpt mor att flytta hennes dator och sen har jag varit på The Ark! ^__^

Bra musik och några lurvisar var där! ^__^

Bl.a. Vanessa, det var ett bra tag sedan jag såg henne! =^.^=

Så jag gjorde Vanessa sällskap!

Snart kommer Torbjörn, han har varit på militärövning men skulle vara med mig nu i kväll.

*kram!* från Smirre