Ingen unge ska behöva vara rädd att bli slagen!
www.freefromviolence.org/take-action/

Ingen unge ska behöva vara rädd att bli slagen, gå till skolan, tvingas till giftermål eller tungt arbete!

Varje år utsätts över 200 miljoner barn i världen för sexuella övergrepp och lika många beräknas arbeta istället för att gå i skolan.

Barnfonden jobbar för att förmå FN att i sina nya millenniemål inkludera mål för att skydda barn mot våld och övergrepp. Tillsammans kan vi påverka och tvinga världens regeringar att ta krafttag och förbättra barns rättigheter.


Därför har jag skrivit under uppropet Free From Violence – gör det du också!
www.freefromviolence.org/take-action/

Dela gärna vidare och uppmuntra dina vänner att också skriva under.


Lena Endre, skådespelare och styrelseledamot i Barnfonden


För barnens säkerhet vore om föräldrar tog ett ansvar och försåg sina barn med varsin Taser så de kan skydda sig mot äckliga gubbar, alkoholister och mot mobbare och andra som bär sig illa åt mot barn!

Barn som har Taser och kan karate eller någon annan kampsport är trygga och säkra barn. Föräldrar med ett hagelgevär eller kraftfull pistol är ansvarsfulla föräldrar som skyddar sina barn! Djurrättsaktivister och furries med automatvapen är trygga och starka djurvänner som skyddar djuren och skyddar varandra! Vapen skapar trygghet och det är min åsikt och en åsikt som jag delar med större delen av USA,s befolkning och med ett antal vänner här i Sverige!