Smirre här.

Tagit ett skönt bad, sen var Blåräv och jag till Maxi och handlade lite grejer åt mor + att jag handlade batterier och standardmjölk till mig själv. Tänkt göra pannkakor på söndag. Handlade också 3 stora bananer som får ligga och mogna, sen kan jag göra banangott i ugnen. Yum! Yum!

Tyvärr fick jag inte ha min fina rävsvans som Lexy gjort till mig, på mig i affären och jag förstår att det är för att skydda mig mot mobbarna från SIVO som ser det som en anledning att bråka med mig om jag skulle ha rävsvansen på mig. Jag tycker iaf att det är för jävligt att det ska vara så och önskar att jag haft ett avsågat hagelgevär innanför jackan och om jag träffat på någon av de här killarna från SIVO - bara dra upp det avsågade hagelgeväret och ge honom en ansiktsbehandling med Gyttorp! Det skulle vara välförtjänt! >:o


I kväll varit på Second Life och umgåtts med andra furrisar!

Känner mig trött och sliten, går på penicillin nu och ringde Grävling i morse att jag inte är riktigt kry. Är inga problem för Kjell tar ut Hårig Schäfer på runda så och Grävling önskade Glad Påsk och jag önskade honom det samma! 

Ska strax knoppa!

*Kram!*