Jag älskar Djur och i synnerhet Vargar som var det första jag började engagera mig för redan i tidig tonår.

Det som verkligen stör mig är personer som anser att människor är mer värda än andra djur, det får mig att bli både heligt förbannad och det synsättet även äcklar mig och får mig att må riktigt illa.

Att värna de vilda djuren, både Vargar och andra Rovdjur och Rovfåglar ligger mig varmt om hjärtat precis som jag också tar ställning mot Djurförsök, pälsfarmer och djurcirkusar. Och självklart är jag jaktmotståndare. Jag är för att ha parkrangers, alltså Djurskyddsmilitär som skyddar de vilda djuren mot jägare. Sen kan jag förstå att en del jakt behövs också som eftersöksjakt för att förkorta ett djurs lidande osv. Så jag förstår att all jakt inte är av ondo.

I min Furryvärld så är djuren militärer, snipers, stridspiloter osv. och krigar mot de onda människorna och strider för sin frihet. Men det är som sagt fabler och fantasi/lek. Men ett sätt för mig att hantera verkligheten.