Speciesism är något som jag och säkert många andra som har känslor för Djur och/eller identifierar oss som Djur uppfattar som något väldigt fel och vidrigt! Precis som att de flesta tycker att pedofili och våldtäkter också är något som är väldigt fel och vidrigt!

En del människor i gymnasiesärskolan, på dagliga verksamhetsinrättningar, pastor och andra personer i Pingstkyrkan samt även tidigare assistenter har försökt tvinga speciesism på mig och har försökt få mig att sluta vara Furrie och umgås med Furries samt lögnaktigt, falskt och ogrundat skyllt både mig och andra Furries för att göra väldigt hemska och dåliga saker!

Detta har då hos mig skapat en väldigt starkt frustration och ilska mot dessa personer! Vilket jag genomgick terapi på Furuboda 2007 för att bearbeta. Material som jag då 2007 hade i Zenu för att ett fåtal personer som hade med min omsorg att göra skulle ha tillgång till det samt material om min Asperger och mitt behov av assistans osv. Dock var inte Zenu så säkert och då har en del av det materialet hamnat på mobbares hårddiskar och sprids på olika ställen och skickas runt via anonyma mejltjänster.

2009 skulle Jocke ta hand om Zenupärmen och ta den med sig hem och bränna upp den i pannan, vilket min Mor ville då det skulle vara lättare för mig att lämna trauman bakom mig. Jag vet inte hur men enligt bonden i Norra Sandby så hade zenumaterialet hamnat i Kostallet för Kossorna att titta på. Alltså, man blir riktigt förbannad på Jockes agerande! Eftersom Jocke är speciesist och furryhatare - så tyckte han väl att han var rolig när han gick och satte upp zenumataerialet i Kostallet istället för att bränna upp det i pannan som han lovat.

Detta hade bonden berättat för en av mina assistenter 2012 och att det var anledningen till att jag inte fick hjälpa bonden mer på gården för bonden trodde att jag var en farlig person.

Idag har jag det dock bra med de assistenter som jag har genom Tindra och att Tindra och mitt assistansteam förstår och accepterar att jag är en Furrie och är engagerad för Djurens sak osv. Jag har inte med gymnasiesärskolan och dagliga verksamhetsinrättningar att göra!

Jag har min dagliga verksamhet genom att ta promenader med assistent och ibland fotograferar på dessa promenader och publicerar dem fotona på min FOTOBLOGG!

Jag hade ju innan daglig verksamhet på Rävninge och trivdes med att jobba med Djur, att vara ute i skogen och var i en liten grupp med personer som också är Djurvänner. Dock var det väldigt frustrerande när Lisa från kommunen kom och hon krävde att assistenten inte skulle vara med vid våra samtal och hon tutade i mig en massa lögner och rent skitsnack om mina Furrykamrater samt försökte tvinga på mig speciesism osv. Det resulterade ju i att jag inte åkte till Rävninge de dagar som jag visste att Lisa skulle komma dit ut sen var det ju också väldigt mycket diskussioner om de hot mot både Djuren och mot mig som Lars Ohlsson och andra speciesister skrev både här i kommentarerna på Rävskogen och på olika Hästforum osv. Samt diskussioner om SpChan och SveaFur och vem som skrev vad där osv. Att jag skulle tala om för Lars Ohlsson med flera att dessa skriverier inte är okej, vilket jag inte har någon möjlighet att göra då jag bara hade tillgång till Rävskogen, SveaFur och FurAffinity samt var väldigt begränsad i vilka jag fick chatta med på grund av det lås som Jocke hade satt in på min gamla dator. Internet låg också ofta nere i Norra Sandby  och jag hade min datortid mellan klockan 18 och 21.

Något som stressade mig också var att grannen i Norra Sandby hade fått för sig att taxibilarna körde sönder vägen och grannen var ute och gapa och skrek på chaufförerna och bankade på taxibilen när jag skulle åka till mitt jobb på Rävninge eller åka till T4 skolan för att studera. Jag är berättigad till färdtjänst av fler anledningar, samt att jag på grund av min diagnos aldrig kommer få ta något körkort. Detta var grannen helt oförstående till och menade att det inte skulle vara någon taxiverksamhet i Norra Sandby. Att regn och tunga traktorer orsakar gropar i en grusväg ville inte grannen lyssna på utan det var taxibilar som körde sönder vägen.

Stressen kring Rävninge med Lars Ohlssons och andra personers hot osv. fick mig att ta kontakt med HA och önskan om att köpa en AK5 och en Glock genom dem. Dock besvarade aldrig HA mig.

Jag ansåg då att jag verkligen behövde ett militärt automatvapen och en Glock för att kunna skydda Djuren på Rävninge och Djuren i skogen mot människor och ja, jag hade inte tvekat att skjuta verkanseld om jag träffat på okända människor på Rävninge eller i närheten av Hästhagarna eller i skogen. Att ett hot eller förmodat hot måste man eliminera och jag hade inte tvetkat att blåsa skallen av en okänd människa som kommit i närheten av Hästhagarna eller som jag hade mött i skogen.

Jag är Djurvän och Furrie samt har beskyddarinstinkt när det gäller Djuren, det är så jag funkar.

Jocke följde med från Handihand till Tindra och vad jag förstått så var det på order från Handihand som låset sattes på datorn och att jag fick inte chatta och umgås med vissa av mina Furrykamrater för att de hade fel åsikter eller fel tro osv. enligt Jocke, Samt att Jocke med hot försökte tvinga på mig speciesism och få mig att sluta vara Furrie osv. Självklart fick Jocke sparken när detta uppdagades till ledningen på Tindra.

Det finns tydligen fler människor med samma vidriga beteende och värderingar som de lärare som jag har träffat på i gymnasiesärskolan, personal på daglig verksamhet och även tidigare assistenter - vilka assistenter som självklart har fått sparken på grund av det de gjort!

Jag tog ju självklart psykisk skada av detta även om jag mår betydligt bättre idag. Ibland känner jag sådan vrede mot dessa människor från gymnasiesärskolan, tidigare dagliga verksamheter och mot Jocke framförallt - så jag skulle vilja döda dem, hugga dem med kniv flera gånger i magen, sprätta upp buken på dem så deras tarmar väller ut och skära halsen av dem. Spotta och stampa på dem när de ligger på marken och förblöder.

Men jag vet att gör jag något sådant så blir jag inlåst på psykavdelning och klassad som farlig.

Jag vill dock aldrig vara själv när jag är ute utan vill ha min Tindra-assistent i närheten för jag är rädd att exempelvis träffa på Jocke eller Sanna och att de då ska börja bråka med mig för att jag är Furrie och umgås med Furries osv. och att jag då frejkar ur totalt. Jag är också rädd för att träffa på Conny och att han ska börja bråka med mig för att han på fullt allvar tror att jag vill våldta hans son för att mobbarna har ljugit ihop sådana historier om mig på SpChan och skickat i fejkade mejl i mitt namn till Conny 2009.

Sanna på Handihand dök på mig på Skype inför mina Furrykamrater sommaren 2009 och anklagade mig för att vilja skada hennes funktionshindrade lillebror, vad jag vet så använder mobbarna mejladressen smirre.fox@livemail.se och skriver saker i mitt namn - då flera av mina Furryvänner också fått dumheter från den mejlen men de vet vilken min adress är och att det inte kommer från mig.

Sanna menade att står det Smirre så kommer det från mig för ingen annan kallar sig Smirre. Jag ringde upp Sanna och hennes pappa svarade, han sa att jag måste se till att sådana mejl inte kommer till Handihand. Jag vet inte vem/vilka som skriver i mitt namn.

Jag blev ju naturligtvis både rädd och paranoid av detta. Nästa dag ser jag en man utanför mitt fönster med en apparat som han riktar mot datorn, jag greppar kofoten och rusar ut och skriker åt honom att ge fan i min dator. Jag var bara en sekund från att klappa till mannen i nacken med kofoten, då han säger att han bara skulle läsa av elmätaren, vilket man nu mera gör trådlöst utanför huset med en apparat. Min rädsla och paranoia fick mig också att oftare bära kniv och se mig över axeln när jag var ute, sov med kofoten bredvid sängen och kopplade in ström i dörrhandtaget på natten.  

2013 räckte det ju med att läraren på T4 förbjöd mig att under skoltid ha kontakt med Furries eller titta på Furryteckningar (vilket jag ville gå och göra när jag kände att jag behövde komma ifrån vissa situationer i skolan, exempelvis diskussioner om Vargjakt och Hästskärningar osv.) Samt att några av mobbarna i Särvuxgruppen skrev skit till mig från ett konto som heter "Hata SveaFur" om "Aspergersmitta" på T4 och att skolan måste saneras från mina "Aspergerbakterier" osv. för att jag skulle balla ur på SveaFur på kvällen om att skaffa ett riktigt vapen och att begå mord på skolan samt att jag visade dessa mejlen för rektorn men av någon anledning lagt till att de på Särvux hade hotat med att döda mig och min assistent om vi kom till skolan igen - vilket ledde till att jag fick ha ett väldigt allvarligt samtal med en synnerligen arg polis om vad jag hade hävt ur mig på kvällen på SveaFur och vilket inlägg som hade lästs av polisen och vad jag hade lagt till i mejet från "Hata SveaFur." Polisen pratade också med mig om alla anmälningar och skärmdumpar som jag skickat till polisen och att polisen inte kan göra något åt det för det går inte att få fram vem som skrivit det. Samt att polisen vill att jag slutar fylla deras inkorg med saker som rör SveaFur och SpChan för det är rent dravel som det inte finns någon substans bakom.

Jag inser att jag klarar inte av att vara på skola eller dagcenter med de problem som jag har/hade och att andra människor på skola och dagcenter inte kan acceptera och förstå att jag är furrie.

Åter till ämnet speciesism i allmänhet, nu när jag sagt hur speciesism har påverkat mig i nära kontakter som i skola, daglig verksamhet och på nätet.

- Det är ju bra att speciesisterna och djurplågarna avslöjas och att deras vidriga handlingar blir kända och att de förhoppningsvis får hårda straff och aldrig får komma i närheten av Djur igen!

Info med mycket starkt och obehagligt innehåll om Marcus Holmgrens agerande mot Djur!

Sverige behöver verkligen Djurpolis som de har i USA samt miltära Djurrättssoldater och Furrysoldater som kan värna Djuren och värna Furries frihet! Samt speciella SWAT-team som agerar mot tjuvjägare och Rovdjurshatare!

Jag är jaktmotståndare och anser att jakt är mord på civila och värnlösa individer och att jägare är terrorister! De vilda Djuren och skogen är något heligt och något som måste skyddas och värnas! Som Shintoist och Furrie tycker jag så även om jag vet att en del människor uppfattar mina beskyddarinstinkter för Djuren och för Furries som extrema! Exempelvis att jag stödjer NRA och GunRights för att värna Djur mot Djurplågare, Furries mot haters och barn mot pedofiler!

Sen tycker jag väl som Gamer och att jag gillar actionfilmer osv. att krig och vapen är häftigt men jag förstår också vilken verkan ett vapen har och vad vapen tillverkas för!

Människojakt!

Jag har ju ibland tankar om att jaga och döda människor. Att jag vill använda ett 50 cal snipergevär av typen Barett M82 och blåsa skallen av människor, känna den starka rekylen och se människohuvuden explodera i kikarsiktet!

Att jag vill ha skor och mattor av människohud, att jag vill äta människokött osv. Kan verka mordbit att ha sådana tankar men med tanke på hur människor beter sig mot Djuren så är det inte så konstigt att jag tänker så.

Mvh: Smirre