Jag och min assistent diskuterade detta med att göra militärtjänst, bli stridspilot osv. Som sagt så har jag diagnos och en bakgrund i särskola. Därför blev jag inte intagen till mönstring ens.

Mot den bakgrund på Dammsdal där vi jobbade med Vargar som projekt, samt mycket annat om djurrätt och miljö osv. Så såg vi oss själva som Vargar och hade fått lära oss att Samerna är det största hotet mot Vargarna och Vargstammen. Vilket naturligtvis inte är så, utan felaktiga uppgifter om Samerna och vad Samerna gör med Rovdjur/Rovfåglar och med Vargar i synnerhet.

Antag då att jag fått göra värnplikt efter särskolan, fått gå officersutbildning och utbilda mig till stridspilot. Blivit placerad på F-21 uppe i Såtenäs och fått flyga en fullt beväpnad JAS-39 Gripen.

Under ett flygpass i fjällen, ser jag en Sameby och styr mot Samebyn och fäller mina napalmbomber över Samebyn som totalt ödeläggs och Samerna blir ihjälbrända. Den kunskap jag hade då så hade detta varit en god och bra sak för att värna om Vargarna.

Vargars och andra vilda Djurs beskydd och väl är min hjärtefråga då som nu.

Faktum är att om jag napalmbombat Samebyar i tron att jag gör en god sak för Vargarna - så hade jag blivit idiotförklarad av mitt befäl, fått sparken från Flygvapnet, aldrig få sätta mig i en cockpit igen och hamnat i fängelse eller på psykanstalt, varit stämplad som en kallsinnig mördare som typ Anders Breivik och inte sedd som en stor djurvän som vill skydda Vargarna. Antagligen hade jag blivit utesluten ur Rovdjursföreningen och Furryvärlden också.

Därför är okunskap eller felaktig kunskap livsfarligt!