Hej!

Det finns ett mycket bra radioprogram om en tjej som identifierar sig som Varg.

Jag är en Vargmänniska!

Furry är väl det vanligaste begreppet folk tänker på för att identifiera sig som ett Djur. Furry är en subkultur på detta tema men både jag och många andra Furries känner detta väldigt djupt och Djuret är en del av oss själva.

Det finns också ett vetenskapligt ord för det!

Teriantropi!

Otherkin - är att det är på ett mer andligt plan!

Introduktion till detta!

Dock finns det mycket okunskap om detta i skolor och på arbetsplatser, jag vet ju vilket helvete jag själv har haft på både Röingegården, Norrängsskolan, Samhall och SIVO - just på grund av hat och fördomar om Djurpersonligheter. Mobbning, pennalism och rent hat från både lärare, arbetsledare, andra elever och andra arbetare - just för att jag tidigare såg mig som Varg och sen jag blev vuxen ser mig mer som Räv.

Ibland är jag lite mer Varg även som vuxen.

Jag är mycket glad för gemenskapen med andra Furries och de flesta Furries är väldigt fina och bra kamrater.

När jag möts av intolerans, fördömande och förlöjligande av detta så blir jag både väldigt ledsen och arg och känner mig kränkt.

Andra personer har svårt att förstå att jag känner så och säger att jag tar Furry på för stort allvar eller att Furry är en lek och en låtsasvärld som barn och tonåringar håller på med, inget man ska hålla på med när man är vuxen.

En del vuxna personer säger att Furry är Sataniskt, ondskefullt och farligt. Att Furries är perversa, kriminella och farliga personer som jag inte ska vara ibland. Jocke, Conny och ledningen på Handihand tyckte ju så och de fick Janne att tycka så också. De kom med falska och lögnaktiga anklagelser mot mina Furryvänner och försökte spela ut mig mot andra Furries och framförallt Jocke försökte tvinga på mig fascistiska och Djurfientliga åsikter som att Människor är mer värda än andra Djur, samt sätta paranoida idéer i huvudet på mig med hur hatade och avskydda Furries är i samhället för att Furries enligt Jocke ägnar sig åt zoofili, pedofili, Djävulsdyrkan och häxkonster osv, samt att Furries knarkar, skändar gravar, utför trakasserier, hot och terrorattentat mot näringsidkare som har Djurhållning. Jocke satte även in ett lås på datorn så jag bara kunde vara online ett par timmar på kvällen, de flesta sidor som handlade om Furry och Djurrätt var spärrade och Jocke blockade flera Furries från att ha kontakt med mig då Jocke ansåg att de var kriminella och farliga personer.

Jocke påstod att jag har retat upp hela Hässleholm för att jag är Furrie och hade Fox Power klubben osv. Vilket självklart är rena lögner och rent skitsnack från början till slut. Men det skrämde upp mig och gjorde mig extremt paranoid.

Situationen i Norra Sandby och Rävninge blev ohållbar på grund av att jag var vettskrämd, paranoid och väldigt vapenfixerad och fientlig/mordisk mot alla nya personer som jag inte kände osv. På grund av Jockes skitsnack och lögner.

Nå väl, jag lämnade dem och bröt all kontakt med både Handihand, Jocke, Conny och Janne.

Som sagt så har jag bestämt mig för att aldrig vara på skola eller daglig verksamhet igen, för det funkar inte och det är jag som får på fan om jag säger ifrån och protesterar mot kränkningarna.

Just för att jag är rädd att behöva ta konflikten och det spårar ur helt. Som jag gjort tidigare när jag suttit frustrerad, arg och ledsen hemma och uttryckt mig online på forumet om hämnd, använda skjutvapen/sprängämnen och anlägga brand osv. Att döda och skända lärare och arbetsledare. Att jag skulle göra saker med vapen och rörbomber på min gamla gymnasiesärskola som skulle komma på TV-nyheterna osv. Otäckt och dumt prat på grund av ilska och frustration på grund av hur min situation var då. Vilket fångade polisens uppmärksamhet och jag blev kallad till poliskontoret för ett allvarligt samtal om jag verkligen vill och kan genomföra en sådan sak som en skolskjutning eller ett bombattentat. Polisen förstod rätt snabbt att detta var uttryck för frustration och ilska och inget som jag varken vill eller kan genomföra.

Klart att poliserna som ska upprätthålla lag, ordning och säkerhet blir arga och oroliga om någon sitter och pratar på ett forum om hur man bygger rörbomber, blandar ihop napalm, att skaffa en M-16 och Barett M-82 och blåsa huvudet av folk och att det ska brinna på skolor och arbetsplatser.

Det finns ju som sagt ett terrorhot i samhället idag från religiösa extremister och från högerextremister osv. Så polisen måste ju kolla upp det.

Som sagt, skola och jobb är inget för mig just för att jag är en Furrie/Teriantrop och lärare på skolor och arbetsledare på arbetsplatser ser det som något sjukligt, perverst och onormalt och jag klarar inte av att hantera en situation med kränkande bemötande.

Ständiga bråk, kränkningar och konflikter på skola och jobb tär på en och skapar bitterhet, frustration och ilska. Det är inte utvecklande.

Jag vet ändå nått så när vad man får göra och inte göra, att skjuta verkanseld mot personer, spränga eller elda ner byggnader är långt ifrån okej. Då är man en mördare och en terrorist och hamnar på anstalt eller i fängelse för man klassas som farlig.

Anders Bering Breivik gick över gränsen och han kommer ju aldrig bli utsläppt eller att någon kommer lita på honom.

Ett betydligt bättre liv!

Jag är en Furrie/Teriantrop och ska vara med andra Furries/Teriantroper, för det är där jag funkar bäst, mår bra och kan utvecklas.

Så är det idag 2020 och jag trivs bra med att vara Furrie/Teriantrop och vara i deras umgänge, har en egen lägenhet och hyfsat snabbt Internet och fram över ska det väl förhoppningsvis bli fiber.

Saker som har gjort mitt liv betydligt bättre är att jag åkte till Japan 2012 och besökte Inaritemplet samt besökte ett Buddistiskt tempel. Det är inom Shintoism och Buddism samt inom naturreligion jag finner mening, trygghet och vägledning för hur man ska leva ett bra liv. Pingstkyrkan var definitivt inte bra för mig, så som den leddes på 90-talet när jag fick lära mig saker som är helt fel som typ att om man har Asperger eller något annat psykiskt funktionshinder eller psykisk ohälsa - så är man född ond och har demoner i sig, samt att även pastorn och andra på Pingstkyrkan var fördömande mot Furry och mot Djurrätt och ansåg att gav man Djur rättigheter så var det ett hot mot mänskoliv. Att människor är mer värda än Djur och att Gud vill att det ska vara så.

Det är så fel och det är lika fel att använda Gud för att försvara förtryck!

Så jag gjorde helt rätt som slutade gå till Pingstkyrkan och bytte religion när jag var i Japan i Maj 2012.

Sen 2013 började jag vara med på Nordic Fuzz Con och träffade de andra Furrysarna IRL. Innan har jag bara träffat några få IRL men här träffade jag allihop IRL och såg vilka fina och fantastiska killar och tjejer de är med en stor passion och kärlek till Djur, att de identifierar sig med Djur och skapar dräkter, konst, musik, spel osv på Furrytema. Kunniga, sympatiska och intelligenta personer. De är definitivt inte kriminella eller perversa som vissa personer som jag trodde att jag kunde lita på har påstått och försökt vända mig mot de andra Furrysarna. Det är oförlåtligt.

Att Lars Ohlsson är död sen september 2013 betyder ju att både jag och andra Furries har en mycket lugnare och tryggare tillvaro på våra forum och kanaler samt att de vilda Djuren i skogen också har en lugnare och tryggare tillvaro.

Mvh: Smirre