Rävar! =^_^=

Igår var det värdens regnskur, det flöt vatten över min uteplats och det åskade rejält! Var väl typ sommarens kraftigaste åskregn hittills. Är mysigt att vara inne och höra regnet mot fönstren och mullret när man vet att det är säkert för både elledningar och teleledningar går i marken här i Finja! ^__^

Är dock en sak som bekymrat mig väldigt de senaste dagarna och varit mycket grubblerier och ångest kring det, men min moder och min assistent säger att det kommer att gå bra. Är väl bara jag som är nojig och saken blir ju inte bättre av att jag träffade på en riktig idiot igår när vi handlade på Kvantum. En idiot som tydligen kände min assistent i ett annat sammanhang och började prata med min assistent. En idiot som hållit på att visa mig tidningsartiklar om jägare som mördat rävar osv, jag vill fan inte se sådant för jag hatar djurplågeri mår jävligt dåligt av se sådant. Skulle velat ha en AK5 och tomma magasinet i ansiktet på denna idiot, men så får man inte agera för då tar polisen en.  

Åt pangkakor igår till kvällsmat och det var gott och positivt! =^_^=

Efter några timmars sömn så var jag på Second Life och dansade med andra furries och det var bra musik, glada och svängiga synthlåtar och klassikern "Lions sleep to night!"

Danne kommer idag, var ett tag sedan han var här.

Köpt grishjärtan i går på Kvantum så vi gör kanske en gryta på det till middag, har svamp och majs på burk hemma också.

Kanske kolla på film idag och ta det lungt, får se vad dagen för med sig.

*Kram!*