Yipp! Räven är online.

Nu äntligen fungerar Animal Planet! ^__^

Boxxertjänsten hade glömt sända en nyckel till min boxxer för Animal Planet och några andra kanaler, de hade bara sänt till boxxern i vardagsrummet. Men mor ringde till Boxxer så de sände kodnyckeln så nu funkar det! YAY!

Idag på jobbet så har jag och Odd flyttat en gammal rostig harv, några gamla fat (sådna där 200 liters tunnor i plåt som man kan ha ex olja, fotogen, bensin, diesel och dyligt i.) Tunnorna var tomma. När vi röjt undan dem och harven så slog jag slyet där med röjsågen så det blev öppet och bra.

Sen har jag och Odd laggt på gummiflis på ridbanan för ridlägret börjar nästa vecka och under eftermiddan så har jag och Odd gått med 19 hundar. Vi tog 2-3 stycken per gång men var mycket att gå ändå. Dock inte varit fullt så varmt idag som det var i går och en del moln.

Nu iaf har jag semester och en vän ska ev hälsa på mig i nästa vecka och på Onsdag ska jag till Klockis för att jag och mina assistenter ska lära oss Handyn som jag väntat på väldigt länge. Det är en liten apparat som ser ut som en Android men är ett tidshjälpmedel för att strukturera upp vardagen. Bra att folk uppfiner sådant för oss som har svårt med tiden och planering. ^__^

Ska snart knoppa, hoppa in i duschen först, är svett och dammig i pälsen.

Kram från Smirre