Den högteknologi som Djurriket besitter och i synnerhet supermakten Foxylvanien så har i den moderna och expanderande staden flera stadsdelar och projekt byggts med hjälp av antigravitationsteknologi!

Över östra New Tokyo svävar en vildmarks oas som heter "Sarek 2018!" och som är ett mycket uppskattat resmål för New Tokyos invånare.

Sergalerna var inte heller sena med att bygga ett gigantiskt flygande kasino, hotellanläggning och nöjesställe som är extremt lyxigt. Det heter "Sky City Hebban!" och är öppet för alla sorters Djur med ägs och drivs av Sergalerna.

Även "New Tokyo Sky City!" som svävar över landsbyggden i New Tokyos närhet är under uppbyggnad och är både bostäder, kontor och butiker i en svävande stad.

På  marken och i New Tokyo händer en del också!

Vixen Haven är ett nytt lyxigt center för Rävarna med massa olika aktiviteter och möjligheter, mycket uppskattat av de yngre Rävarna med alla raveklubbar och spelhallar etc. Ligger vid autostradan mellan New Tokyo och Suburanområdet.

Vid hamnen har sjöstridsledningens nya kontorsskrapa byggts med all modern teknologi med modern krigföring och övervakning, samt separat maglev-tunnelbana till Triton högkvarteret.

Sergalarnas stadsdel som ligger nära hamnen och i anslutning till deras avancerade fiskeflotta, så växer skyskraporna och de olika IT företagen som utvecklas.

Vid floddeltat till Kitsuneriver som även rinner genom New Tokyo så har det byggts ett stort center för biologiskt havsjordbruk.

Samt flera lyxiga bostäder och hotell vid stranden.

Kitsuneriverdeltat i New Tokyo har fått ett helt nytt lyft med moderna och lyxiga byggnader och många av de gamla smutsiga fabrikerna har monterats ner och flyttats ner till underjorden och försetts med effektiv och miljöanpassad rening och robotisering för att  minska arbetsskador och dylikt.

New Tokyo har även fått ett nytt högteknologiskt sjukhus och hälsocenter.

Antigravitationsteknik används även på specifika byggnader vid Kitsuneriverdeltat.