Yipp! Räven är online.

Vill visa dena skojiga video med en katt som dansar karamelldansen liggandes. ^__^

Yay! Gladiator furrie. =^.^=

Är bättre från influensan nu så jag har varit på gården idag och jobbat, gått med hundar och det har frusit på så jag halkade och vrickade foten och slog mig rejält. Putsade ridgrejer och fixade vatten till hundarna och åkte hem 15:20.

I kväll har jag och Otto kollat på en film om Japan och filmen som jag, Olle och mor såg i går var Wallanderfilmen läckan! Den var riktigt spännande.

"Ystad drabbas av allt fler välplanerade och spektakulära rån mot värdetransporter, där bilar sätts i brand, motorvägar spärras av och stora miljonbelopp försvinner. Aspiranterna Isabelle och Pontus, råkar befinna sig på precis rätt plats och tar upp jakten, som slutar med att Pontus tas till fånga. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på bred front och får upp ett spår som leder till Sven Adelgren, en äldre vän och före detta poliskollega till Wallander, som nu arbetar på Seceuro som ansvarar för flera av de rånade transporterna. Under tiden arbetar Svartman med ett fall där en orienterare mördats någonstans ute i skogen. När Svartman senare enligt en upphittad orienteringskarta följer i orienterarens fotspår trampar han rakt in i lejonkulan och är nära att själv gå samma öde tillmötes."

I kväll har jag varit på Second Life.

Träffade Tengu med flera, var en vit feral kitsuneräv där också.

Några nya furries i Luskwood. ^__^

Rainbow Tiger låg nere så jag träffade ett par vänner där irån på Club Roo.

Ska snart knoppa.

Kram från Smirre.