Yipp! Räven är online.

Furries i Växsjö!

Får väl skaffa en fursuit när jag väl har råd så! ^__^
 Snygg agentrock från en kompis datorspel!

 Ja, jag tycker det är bra att ge 16 åringar rösträtt - för att ungdomar är ofta engagerade i viktiga saker som djurrättsaktivism, miljö, Internet, Furry Fandom och likanande saker och jag tycker det är bra och viktiga saker som har betydelse för demokratins utveckling!

Det har varit väldigt fina kvällar så jag är mycket ute! I går gick jag och Zebra en runda upp mot skogen där jag och mor såg en varg år 2000.

Vi tittade på en film om Pearl Hauobor också, speglat ur Japanskat perspektiv! Den var mycket bra! Även om den var långdragen emellanåt, men häftiga flygscener med Jpaanska stridspiloter! ^__^

Det har åskat idag också - så jag fick koppla ur router och stänga ner hela nätverket. Vill inte ha utrustningen åskskadad igen nej.


Det har varit en jättefin kväll och jag och Silverräven var ute och gick en rask runda med hans hundar.

Innan idag så har jag klippt gräs och slatt med trimmer, samt fick byta tråd på trimmern.

Vi har även sågat till 42 staketspjälor ute i garaget i kväll, dem ska vi sen måla och förlänga staketet.


I går skördade jag mina första morötter i min IRL-trädgård! ^__^


I går fick jag min påfågel på den virtuella gården fullvuxen. Behöver dock fler nappflaskor för jag har både en Spansk kalkonkyckling, en angorakanin och en gris som behöver nappas upp. Mina två hästar frodas och mår bra, samt jag har skördat och sått på gården i kväll.

Har Facebookat, delat furry och djurrättsgrejer medmera  och spelat en del i kväll!Fin furrytjej hittad på FaceBook!Räv och grävling! =^___^=


Snart dags att knoppa!

*Kram!*